Vand:
Daywa Procyon 7'0" actiune 1/4-3/4(7/21) = 280ron negociabil
Horizon Progresive LR-S802 8'0"(2.40m) . 3/8-1oz = 180 ron negociabil
Detalii pe mp
DAYWA PROCYON 7/21 SI HORIZON PROGRESIVE LR-S802
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: DAYWA PROCYON 7/21 SI HORIZON PROGRESIVE LR-S802
Anuntul pentru Daiwa Procyon este valabil pana pe 15.05. Daca nu se vinde pana atunci o pastrez pentru ca este o piesa care n-as vinde-o dar in acest moment imi prisoseste. Am prea multe bete pentru spining si nu dau decat cu una.
Horizonul ramane valabil pana se vinde. Este un bat foarte bun penrtu toate speciile de rapitor. lucreaza fb. la stiuca si salau ,si din barca si de pe mal. Eu pescuiesc cel mai mult din barca si am un bat pt. salau si unul pt. stiuca,facute amandoua de mine pe blancuri cumparate de la Cristi Ene. Asta este motivul pt.care le vand.Amandoua betele sunt pescuite in 4-5 sedinte. deci sunt ca si noi.Astept oferte.
Horizonul ramane valabil pana se vinde. Este un bat foarte bun penrtu toate speciile de rapitor. lucreaza fb. la stiuca si salau ,si din barca si de pe mal. Eu pescuiesc cel mai mult din barca si am un bat pt. salau si unul pt. stiuca,facute amandoua de mine pe blancuri cumparate de la Cristi Ene. Asta este motivul pt.care le vand.Amandoua betele sunt pescuite in 4-5 sedinte. deci sunt ca si noi.Astept oferte.

DAYWA PROCYON 7/21 rezervat pana marti 15.05
HORIZON-ul merge la Bucuresti la bogdan_spinner.
Procyon-ul revine la vanzare pana la sf. lunii
Procyon-ul adjudecat. Ramane la mine. Schimb mandrina si ii refac manerul. Erau singurele lucruri care imi displaceau la bat. Il fac pe mana mea. Topic-ul se poate inchide. Multumesc pentru gazduire.