DAM Nanoflex 2.40 m , 20-40 gr

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Vegas_75
veteran
veteran

DAM Nanoflex 2.40 m , 20-40 gr

Mesaj de Vegas_75 » 23 Ian 2012, 08:11

Cumpar o lanseta DAM Nanoflex 2.40 m , 20-40 gr , noua sau in stare impecabila.

0730 8888 17

Vegas_75
veteran
veteran

b

Mesaj de Vegas_75 » 23 Ian 2012, 22:42

:arrow:

Vegas_75
veteran
veteran

..

Mesaj de Vegas_75 » 25 Ian 2012, 17:41

:arrow:

Nimeni ?

balu
veteran
veteran

Mesaj de balu » 25 Ian 2012, 17:52

incearca la dam@dam.ro .daca nu au pe stoc aduc din germania

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 25 Ian 2012, 19:00

balu scrie:incearca la dam@dam.ro .daca nu au pe stoc aduc din germania
sunt pe monstru.ro, insa acest anunt nu se adreseaza magazinelor...

Vegas_75
veteran
veteran

..

Mesaj de Vegas_75 » 25 Ian 2012, 21:25

Cautam o oferta mai accesibila, o joarda chiar si folosita dar in stare buna. Magazinele de la noi, unele dintre ele, practica niste adaosuri comerciale de restaurant si precum cotele apelor Dunarii primavara , preturile cresc constant si sigur precum benzina la pompa. Daca ii intrebi de ce le tot maresc, iti spun ca ei n-au ce face, ca asa vin de afara, scumpite si evident ca explicatia asta nu-ti foloseste cu nimic.
Dar traim intr-o tara libera, comertul este liber si putin reglementat, asa ca fiecare procedeaza cum crede mai bine de cuviinta, intr-un cuvant toata lumea cauta sa se descurce.
Dovada ca romanii se descurca este numarul tot mai mare al celor care isi iau scule de afara prin diverse surse neoficiale si nefiscalizate ptr a evita sursele oficiale hraparete. Unele magazine sau mai degraba importatori de aici incarca la cantar marfa cu ghiotura si profita de cei mai putin informati dar dornici sa practice acest sport frumos care necesita ceva investitii si eforturi.
Totdeauna ma voi revolta ca la noi este cea mai scumpa benzina, cea mai scumpa mancare, cele mai scumpe masini, cele mai scumpe lucruri de tot felul. Mereu romanul a platit mai scump ptr aceeasi marfa decat vecinii lui.
Este un amestec de japca al importatorilor si retailerilor combinata cu o toleranta expresa dar durabila a micului trafic de marfa pe diverse surse, fenomen f greu de stavilit si controlat.
E o meteahna veche romaneasca, mereu am tot cumparat de la altii ca era mai ieftin si culmea si mai bun. Pe vremea ailalta luam vara de la polonezi de la mare diverse de uz casnic de la butelii mici de voiaj pana la corturi, lanterne, apoi am inceput sa luam de pe la sarbi alimente conservate, produse de ingrijire personala mult sub pretul pietei de la noi, apoi a fost fenomenul ungaria unde si-au facut abonament in weekend oradenii si bihorenii si nu numai ei. Apoi era moda cu Bulgaria la Ruse unde tot romanul umplea portbagajul cu alimente de tot felul la 60% din pretul de la noi si exemplele le stiti foarte bine.
Fratilor nu va puneti niste intrebari despre profiturile uriase scoase de marile retele de retaileri care mizeaza pe pozitia dominanta pe care au obtinut-o si care controleaza direct preturile de la raft pe o piata de 22 de mil de consumatori ?
Divaghez acum de la fenomenul articolelor de pescuit dar ideea se mentine, (la) noi mereu (a)m fost o vaca grasa de muls si continuam sa fim.
Ca ne place sau nu, ca ne face cinste sau nu, dar in Romania cel mai raspandit sport la nivel de mase practicat constient sau nu a fost mereu supravietuirea si asa numitul descurcat. Este o expresie, o emanatie colaterala a neputintei si dezinteresului celor care au guvernat si guverneaza inca pe acilea.
Gata, ajunge, ca s-a terminat si cerneala si deja monologul a fost arhisuficient ptr unii si insuficient ptr altii.
Consider topicul intre-deschis.

fflorin
veteran
veteran

cv

Mesaj de fflorin » 25 Ian 2012, 21:36

Mai omule, de mult citesc topicuri si, desi am un mic diferent cu tine, trebuie sa imi scot palaria in fata unui monolog la obiect , elegant si punctual. Din pctul meu de vedere stima ptr. cele spuse - parca m-am vazut ptr. cateva secunde in urma cu multi ani stand pe la usile unor dubiosi si facand rost de o butelie, Alvorada kaffee sau un sapun FA. Ciao si spor la cumparaturi.

balu
veteran
veteran

Mesaj de balu » 25 Ian 2012, 22:09

subscriu in totalitate la acest "monolog".ai atins toate punctele sensibile ale acestui fenomen.dar ce e de facut?sa boicotam importatorii?nu cred ca vom reusi.dorinta de a pescui(in acest caz) va fi mai mare decat lipsa banilor,deci vom strange din....si vom cumpara.cine poate,v-a cumpara de afara.

Scrie răspuns