Daiwa td sol 3000
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Daiwa td sol 3000
Vand acest model de mulineta +tambur de rezerva in dotare !
Mulineta este noua si a fost achizitionata in 2009 dupa Bass Pro !
Un mic review http://reviews.basspro.com/2010/74466/d ... eviews.htm !
Motivul vanzarii este : in 2009 am achizitionat doua buc, una pt o cunostiinta care s-a razgandit intre timp si am oprit-o pt mine !
Pretul este 650 roni !
Accept si un shimano twin power de 3000/4000 + diferenta din partea mea !
Pretul este fix deoarece mulineta este noua iar daca nu se vinde ramane in dotare deoarece mai am una de care sunt extrem de multumit !
Tel:0766876752 !
Mulineta este noua si a fost achizitionata in 2009 dupa Bass Pro !
Un mic review http://reviews.basspro.com/2010/74466/d ... eviews.htm !
Motivul vanzarii este : in 2009 am achizitionat doua buc, una pt o cunostiinta care s-a razgandit intre timp si am oprit-o pt mine !
Pretul este 650 roni !
Accept si un shimano twin power de 3000/4000 + diferenta din partea mea !
Pretul este fix deoarece mulineta este noua iar daca nu se vinde ramane in dotare deoarece mai am una de care sunt extrem de multumit !
Tel:0766876752 !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
Re: Daiwa td sol 3000
ale dracu de bune sol-urile astea.....
Spor la vanzare !!! O mulineta care te tine ani si ani........
Spor la vanzare !!! O mulineta care te tine ani si ani........
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
O raritate pe aici la vanzare..cred ca o dai repede..daca e si noua.
Scula de scula..spor.
Scula de scula..spor.
-
- veteran
Unul din tancurile de la Daiwa. Alaturi de Certate Vintage care-mi place mult, SOL-ul asta este exact ce trebuie pt rauri si Dunare la un pret rezonabil
Alaturi de un batz adecvat te poti da la orice peste de pe la noi cu mulineta asta
Spor,

Spor,
- Torescu Octavian
- senior
mulineta este arvunita de mine:)) se poate inchide:))
S-o stapanesti sanatos si fir intins ,ai luat o super mulineta ,te vei convinge !Torescu Octavian scrie:mulineta este arvunita de mine:)) se poate inchide:))
Imi cer scuze poate am nedraptatit pe cineva dar am primit o gramada de telefoane incat n-am stiut cum sa procedez mai bine !
Celor doi veterani + moderatorului multumesc pentru sustinerea corect facuta !
Se poate inchide !
nu e vorba de niciun veteran sau moderator, eu vb in numele meu ca posesor de un SOL, surioara mai mica de 2000. Am scos cu ea toate natiile de pesti, forjata la maxim ...si e ca noua dupa 3 sezoanesmg scrie:Celor doi veterani + moderatorului multumesc pentru sustinerea corect facuta !

Octavian - s-o folosesti sanatos....
p.s.: parca-mi pare rau ca n-am luat-o eu

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Se intampla sa gasim ratacita prin vreo debara una de 2500 buna de maritat ? Nu prea cred dar am zis sa arunc o vorba ca nu se stie niciodata de unde sare ... solul oranj
@Nemernic imi cer scuze daca cuvantul veteran folosit de mine a deranjat
!

Nu, n-are de ce sa deranjeze, ci faceam referire la faptul ca nu trebuie sa fi veteran pe un forum (datorita postarilor doar), ca sa-ti dai o parere obiectiva vis-a-vis de un produs, aici in cazul nostru o mulineta.smg scrie:@Nemernic imi cer scuze daca cuvantul veteran folosit de mine a deranjat!