Daiwa Steez 2500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Daiwa Steez 2500
ce mai astepti?infige-te :>
-
- veteran
Blasfemie domnule coleg'srb scrie:1450 lei.hai cu " tractorasu` ".e primavara, numa` bun de bagat la lucru.arat, semanat, etc.eu prefer sa ma plimb cu bicicleta.

Spor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Anunt valabil 

parca se vanduse....
ori n-a corespuns...

ori n-a corespuns...

probleme la plata.avea nevoie omul de un ragaz.mulineta inca e plecata, dar in cazul in care intervine alt cumparator, se vinde.
ultimul pret la care scade mulineta: 1400 lei
transportul cade in sarcina mea
in continuare valabil doar schimbul cu o stella 3000 FD in aceeasi stare ca Steezul.se ofera si diferenta din partea mea in caz ca FD-ul e nou.
transportul cade in sarcina mea
in continuare valabil doar schimbul cu o stella 3000 FD in aceeasi stare ca Steezul.se ofera si diferenta din partea mea in caz ca FD-ul e nou.
parca erai plecat la pescuit.... 

se anunta coduri portocalii
am contramandat partida.mintenas ma pun sa fac 2-3 poze si la stella.ce te intereseaza mai exact la ea?

poze de ansamblu
are vicii ascunse?
cat de mult ai "tras"de ea?
are vicii ascunse?
cat de mult ai "tras"de ea?
tocmai pentru a inlatura intrebarea cu viciile, sunt de acord sa trimit mulineta cumparatorului pentru proba.in acest cerc intra doar oamenii seriosi, care au niste reviewuri ok la rubrica de bile albe.de tras, am tras cam 1 an de ea, merge perfect, la fel ca in prima zi.nu am ce sa-i reprosez.need money ptr o stella C3000 si poate si un vanquish C3000.ramane de vazut ce si cum.