Daiwa SS Tournament 1600
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Imi pare sincer rau ca nu iti merge vanzarea.... Colegul Andronic a "scapat" deja de SS700 si 1300, pe jumatate si datorita mie.
Trebuie spus ca modelul SS de la Daiwa a fost initial conceput pt pescuit la.... crap, ca apoi sa se reduca dimensiunile si sa fie "Mercedes-ul mulinetelor de rapitor". Pe cuvant, nu am un Mercedes Cobra dar sunt convins ca m-as simti la fel in el ca atunci cand recuperez cu SS-urile mele!
Trebuie spus ca modelul SS de la Daiwa a fost initial conceput pt pescuit la.... crap, ca apoi sa se reduca dimensiunile si sa fie "Mercedes-ul mulinetelor de rapitor". Pe cuvant, nu am un Mercedes Cobra dar sunt convins ca m-as simti la fel in el ca atunci cand recuperez cu SS-urile mele!
RX6 & Daiwa SS owner!
Mersi fanelul, dar nu ma grabesc
Cand nu mai am o sa apara si interesati, asa se intampla...
Cred ca astea merg si la crap dar la feeder sau match, "nu stiu d'astea"...
Oricum ptr. somn merg chiar bine, iar ptr cine nu isi face probleme ca e cam greuta, ( 326 gr), merge si la stiuca bine
Numa' bine si fir intins!

Cand nu mai am o sa apara si interesati, asa se intampla...
Cred ca astea merg si la crap dar la feeder sau match, "nu stiu d'astea"...

Oricum ptr. somn merg chiar bine, iar ptr cine nu isi face probleme ca e cam greuta, ( 326 gr), merge si la stiuca bine

Numa' bine si fir intins!

Doar de dragul discutiei... Eu am ales variantele mai mici dar aici, http://www.tackletour.net/TTForums/view ... 11&t=31917, ultimul post spune multe
RX6 & Daiwa SS owner!