Daiwa SS
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
nu stiu ce te mai complici.. cumpara direct de pe ebay, dureaza transportul putin dar macar o iei noua si la un pret bun, eu am facut o comanda de una de 700 de pe ebay si imi este pe drum.. sper sa o primesc luna asta
si costul total imi este aprox. 345lei new in box, mult mai ieftin decat dak ai luao de pe cabelas, basspro sau eu stiu unde altundeva 

@ fanelul...eu zic sa tii cont si de asta :
...ziceam si eu...
...incearca sa vorbesti cu Ovidiu , poate rezolvi asa cuma facut-o elUngureanu Ovidiu scrie:nu stiu ce te mai complici.. cumpara direct de pe ebay, dureaza transportul putin dar macar o iei noua si la un pret bun, eu am facut o comanda de una de 700 de pe ebay si imi este pe drum.. sper sa o primesc luna astasi costul total imi este aprox. 345lei new in box, mult mai ieftin decat dak ai luao de pe cabelas, basspro sau eu stiu unde altundeva
...ziceam si eu...

- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
daca vrea eu il ajut cu indicatiile, am vazut anunturile lui si stiu ca le cauta cu mult inaintea mea.. daca vrea sa le ia prin domnul jean ajunge mai scump pentru ca la pretul de pe site-urile de unde va cumpara se mai adauga si tva de 19% +transport de pe site pana la domnul jean si transport de la el in romania+taxe vamale... mult mai scump decat daca o iei direct de ebay!