Daiwa Samurai Braid
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Daiwa Samurai Braid
Vand 4 role Daiwa Samurai Braid ( eticheta verde ) de 300yds , culoarea yellow si grosimea 15lb ( aprox. 5lb la Power Pro ), 18lb ( aprox. 8lb la Power Pro ), 20lb ( aprox. 10lb la Power Pro ) si 30lb ( aprox. 15lb la Power Pro ) - pret 210ron - transport inclus la plata in cont si 1 rola de 150yds culoarea yellow si grosimea 20lb - pret 120 ron. Rolele o sa ajunga la mine cam peste o saptamana, atunci ajunge din SUA.
Firul e foarte matasos, e rotund, nu retine apa si nu face zgomot deloc prin inelele lansetei, iar rezistenta la nod e fantastica.
Pentru rezervari sau alte amanunte legate de aceste fire va raspund cu placere pe privat pentru a nu incarca topicul. Multumesc.
Firul e foarte matasos, e rotund, nu retine apa si nu face zgomot deloc prin inelele lansetei, iar rezistenta la nod e fantastica.
Pentru rezervari sau alte amanunte legate de aceste fire va raspund cu placere pe privat pentru a nu incarca topicul. Multumesc.
Re: Daiwa Samurai Braid
Pentru cei care m-au intrebat pe privat, daca se gasesc 2 colegi care-si doresc aceeasi grosime, pot merge sa impart rola de 300yds in 2 role de 150yds ( in acest sens ma poate ajuta un prieten care are masina de tras fire ). Numai bine.
Rezervata rola de 150yds culoarea yellow si grosimea 20lb - pret 120 ron. Restul valabile.
Aveti pm!
Este cineva interesat de jum. de rola Daiwa Samurai 15lb. - deci rezervata jumatate de rola. Multumesc.
-
- veteran
Vreau eu rola de 18 lb. Stima.
In regula - valabile celelalte role.spiridusul scrie:Vreau eu rola de 18 lb. Stima.
sa intregim rola de 15lb
In regula iulicu si ptr. ca un coleg de forum m-a anuntat ca renunta la o rola de 15 si una 18lb si 300yds ce le- a rezervat se repun in vanzare intregi sau impartite in 2* 150yds. Multumesc.iulicu scrie:sa intregim rola de 15lb
Salut,
As vrea si eu o juma' de rola(150yds) de 20 lb daca mai ai.
Merci,
As vrea si eu o juma' de rola(150yds) de 20 lb daca mai ai.
Merci,
"There Is a Battle Of Two Wolves Inside Us All.
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "
One is evil, anger, jelousy, greed, resentment, lies, inferiority, ego.
The other is good, joy, peace, love, hope, humility, kindness, empathy, truth.
The wolf that wins? The one you feed! "