Daiwa Fuego 2500 - cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
chimaera
utilizator nou
utilizator nou

Daiwa Fuego 2500 - cumparare

Mesaj de chimaera » 23 Mai 2007, 22:52

Buna ziua.

Va rog sa ma ajutati cu o informatie: doresc sa achizitionez o mulineta Daiwa Fuego 2500 si v-as ruga, daca se poate, sa ma sfatuiti de unde pot face achizitia , eventual cu plata prin PayPal (ca acuma putem si noi!).
Multumesc

mihai izbiceni
veteran
veteran

Re: Daiwa Fuego 2500 - cumparare

Mesaj de mihai izbiceni » 24 Mai 2007, 07:22

Salut,vezi ca mulineta este pe Cabela's dar cel mai bine ia legatura cu Mihaif poate ti-o aduce el.

chimaera
utilizator nou
utilizator nou

lamurire suplimentara

Mesaj de chimaera » 24 Mai 2007, 08:48

Salut.

Imi pare rau pentru ca nu m-am exprimat cu destula exactitate.
Nu mi-am permis sa va rog pe voi sa mi-o cautati, am cautat-o si am gasit-o si pe Cabelas (printre alte site-uri care fac comert on-line). Ma interesa sa aflu daca are cineva cunostinta despre un site de unde sa se poate comanda si achita on-line din Ro si sa existe sanse bune ca toata trenzactia sa se desfasoare fara probleme (adica sa primesti ce platesti).
Multumesc.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 24 Mai 2007, 09:41

Multumim de informatia cu PayPal
:respekt:

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 24 Mai 2007, 10:21

Tavi scrie:Multumim de informatia cu PayPal
:respekt:
Nu stiai de PayPal ?
Sa te lamuresc.

Acu vreo cateva zile , a fost dat un anunt oficial prin care utilizatorii din Romania a acces limitat la serviciile Pay Pal.
Adica . Poti sa platesti pt a cumpara ceva , dar nu poti inca sa incasezi bani de la altii prin intermediul Pay Pal.
Pe langa accesul pe care PayPal l-a oferit romanailor pt ca serviciul sa fie functional , trebuie sa ai si un card de plata aceptat de PayPal.
In acest moment nu stiu care sunt aceste carduri ,pt ca nu mai retin stirea exact.Eram in masina si ascultam stirile.
E un pas inainte.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 24 Mai 2007, 10:30

Mersi Teoo. Tocmai m-am inscris la ei cu un card Visa Virton de la BCR, pare sa fie OK.
Sa vedem la prima plata ce va fi.
Nu mi-am permis sa va rog pe voi sa mi-o cautati, am cautat-o si am gasit-o si pe Cabelas (printre alte site-uri care fac comert on-line). Ma interesa sa aflu daca are cineva cunostinta despre un site de unde sa se poate comanda si achita on-line din Ro si sa existe sanse bune ca toata trenzactia sa se desfasoare fara probleme (adica sa primesti ce platesti).
Nu inteleg, :oops: vrei altceva decat Cabelas, sau...?
Pe Cabelas poti plati cu cardul din cate stiu eu, chiar din RO. Si daca nici astia nu-s de incredere, atunci cine? :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Mai 2007, 10:35

cred ca a intrebat daca stim un site in Romania
nu cred ca exista vreun magazin online in Romania de unde sa poti lua daiwa fuego
arrow este singurul importator oficial de daiwa, dar nu aduc fuego
noi ( totalfishing.ro ) putem vinde online orice de la arrow, dar cum arrow nu aduce fuego, asta este......

chimaera
utilizator nou
utilizator nou

PayPal

Mesaj de chimaera » 24 Mai 2007, 10:38

Sper sa nu degenereze intr-un "PayPal" topic (pentru ca as vrea sa ma lamuresc cat mai bine cu privire la Daiwa Fuego cu care am deschis topicul :lol: ), insa banuiesc ca sunt destul de multe persoane interesate de subiect, asa ca, suplimentar la ce s-a spus deja, situatia sta in felul urmator:
sunt acceptate carduri de credit si de DEBIT, iar progedura de inregistrare cuprinde si acceptul dat PayPal de a-ti retrage din cont suma de 1,5 Euro. Atunci cand iti verifici situatia contului (on-line sau pe extrasul de cont de la banca), inregistrarea operatiunii (adica ceva gen: plata factura Vod***ne) cuprinde si o succesiune de 4 cifre, care uletrior trebuie utilizate pentru procedura de autentificare (ca sa fie siguri ca e cardul tau si ca ai acces la cont). Si . . . spor la cumparaturi si fir intins!

Scrie răspuns