daiwa exist hyper branzino custom 2500R
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
Nelu Pescar
- veteran

daiwa exist hyper branzino custom 2500R
cumpar aceasta mulinete in stare f buna sau noua 0744640726
Re: daiwa exist hyper branzino custom 2500R
Care are asa ceva nu-i dati ca are foarte multe mulinete domne si numai din alea premium! Nea Nelu cand o sa te te opresti?
Cipi

-
Nelu Pescar
- veteran

cind ma las de pescuit!!!!??? adica niciodata
- crapmaniacul
- veteran

Ai toate colectiile si vechi si noi si de moristi si de joarde, are balta pesteeee ...
Daca le vinzi pe toate te muti la vila cu piscina sau penthouse pe Iancu Nicolae
.
Propun ca la primavara la Expo Aventuri la Pescuit sa-ti faci un stand cu sculuri "Doar ptr cunoscatori" si o sa mai putem si noi zice ca am vazut ceva pe la targ.
Daca le vinzi pe toate te muti la vila cu piscina sau penthouse pe Iancu Nicolae
Propun ca la primavara la Expo Aventuri la Pescuit sa-ti faci un stand cu sculuri "Doar ptr cunoscatori" si o sa mai putem si noi zice ca am vazut ceva pe la targ.
este mai solid construita branzino 3000, am asa ceva si nu as merge pe hyper deoarece pt a o usura de cateva zeci de grame sunt incluse componente cu diametre mai mici,ex.axul central si foarte mult carbon.roata de angrenaj cred ca e acelasi tip.
ionut_tr scrie:este mai solid construita branzino 3000, am asa ceva si nu as merge pe hyper deoarece pt a o usura de cateva zeci de grame sunt incluse componente cu diametre mai mici,ex.axul central si foarte mult carbon.roata de angrenaj cred ca e acelasi tip.
exist hyper brazino custom 2500R este un morethan brazino mai mic...dar si mai inbunatatit zic eu..... poate ne edifica mai sigur Edy...pt ca el a desfacut ambele mulinete cred.....
scuze de off topic Nelu...spor la cautat.....
rapala the best vobler in the world
-
Nelu Pescar
- veteran

MIRCEA poate te induri si o dai pe a ta ??????
ma declar fan atat shimano cat si daiwa.stella este o mulineta excelent construita,ma deranjeaza insa politica firmei de a lucra diferentiat pt pietele japonia ,sua si europa.am avut o stella pt. sua in mana si am sesizat clar lipsa echilibrului perfect al rotorului ceea ce la acest nivel nu e permis.altfel stau lucrurile cu stella pt. japonia.macar branzino 3000 a fost o editie, sa zicem speciala si a fost construit la fel pt. toate pietele,australia ,asia,sua,europa.branzino 3000 este excelent echilibrat.o competitie intre cele doua ar insemna ore de folosinta.stella va ramane la fel de silentioasa,daiwa am inteles ca va prinde un marait dar asta nu inseamna lipsa de functionalitate,cred ca stiti analiza despre unghiul inclinarii dintilor da la roata de angrenaj de la cele doua.si inca o data, merg pe branzino 3000 si il sfatuiesc si pe domnul nelu sa urmareasca aceasta mulineta.morethan are 285 g si va rog sa credeti ca au folosit materiale usoare.in branzino, roata de angrenaj ocupa tot locul,e imensa si mai are si niste discuri de frana destul de mari, fata de ex. stella 3000. axul de la branzino este iarasi f. gros.daca mulinetele in interior ar avea majoritatea piselor din titan,as accepta atunci mulineta marimea 2500-3000 in jurul a 200g.eu am mai avut o experienta cu un steez 2500 si am vazut ce inseamna 200g,trebuie menajata doar pe lacuri, deloc in curent,dragul este 7 kg,dar axul e aproape jumatate ca grosime ca cel de la branzino 3000.branzino custom e un morethan usurat din materialul folosit,din cotele pieselor si poate chiar din grosimea peretilor sasiului.titanul poate ar rezolva problema insa, stim cu totii, costul ar fi altul.
Nelu Pescar scrie:MIRCEA poate te induri si o dai pe a ta ??????
rapala the best vobler in the world