Daiwa Bradia
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Daiwa Bradia
Vand o bucata Daiwa Bradia noua, nepescuita cu tambur de rezerva de la Daiwa Tierra si fir de 0,12 Spiderwire Ultracast ,7+1 rulmenti, pret 1000roni nenegociabil. tel. 0734891813. Poze reale se pot vedea la rubrica anunturi pe forum la revistalupeste. http://forum.revistalupeste.ro/viewtopi ... =18&t=9906
Re: Daiwa Bradia
Daiwa Bradia 2500R. Scuze.
Nimeni nimic?
- johnnybravo
- Moderator
pai mai taie din scor, s-a vandut la super pret pe tacklewarehouse acum ceva ani, uite cu cat am luat-o eu
Product Name Sold Price Total
Daiwa Bradia Spinning Reel 2500R 1 149.99 149.99
evident aia a fost o promotie la care s-a adaugat costul transportului.
apoi anuntul cu poze il puteai pune si aici si nu sa faci trimitere la alte site-uri
Product Name Sold Price Total
Daiwa Bradia Spinning Reel 2500R 1 149.99 149.99
evident aia a fost o promotie la care s-a adaugat costul transportului.
apoi anuntul cu poze il puteai pune si aici si nu sa faci trimitere la alte site-uri
Pai eu am dat 1050 pe ea cu tot cu tambur fara fir. Firul l-am luat de la mag. Arrow din Bacau si am dat 120 pe el. Mulineta am luato de pe forum de la baietii care au luat mai multe din japonia cand au fost promotii. Consider ca pretul este corect in comparatie cu preturile de la noi din magazine. Eu sunt pescar de crap si vroiam sa-mi iau un rod pod de la solar mai scump. Daca nu o dau nu este o problema pentru ca face pereche cu doua Avid-uri pe care le am ,tot sigilate, si la concediul pe care il voi face anul asta in Delta sar putea sa-mi para rau mai incolo. Asa ca nui nici o problema , care vrea sa-si cumpere de pe saiturile din japonia pot astepta promotii in continuare, nui nici o suparare iar pentru amatorii de chilipiruri am niste scule vechi de crap care vroiam sa le donez unor pescari mai tinerii ,si care le pot vinde foarte avantajos
.
Imi cer scuze ca am pus pozele pe alt sait si nu le-am pus si aici dar nu am reusit si nici timp sa stau pe net nu prea am. Am sa mai incerc.

Imi cer scuze ca am pus pozele pe alt sait si nu le-am pus si aici dar nu am reusit si nici timp sa stau pe net nu prea am. Am sa mai incerc.
Hai sa vedem asa: combo Daiwa Bradia 2500R +St.Croix Avid AVS MF2 ( 5,25-17gr.) - 1450.
Am uitat sa mentionez ca batu nu a vazut apa fiind nou.
in topicu de mai sus a spus ca ai 2 st croix
daca dai una dntre ele si ce bat este cel de-al 2-lea
ma inteeseaza un st croix

daca dai una dntre ele si ce bat este cel de-al 2-lea
ma inteeseaza un st croix

O mulineta excelenta o pescuiesc de 2 ani si merge impecabil,o compar oricand cu certate care m-a costat mult mai mult. 

Al doilea e AVS 70MLF2 3,5-10gr care vreau sal pastrez. Deci pret separat AVS70MF2 -550.