Dar pretul de 500 (parca), sunteti sigur ca este cel corect ???
Verificati....ca sa nu va pacaliti!
Daiwa 2017 Fuego LT
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Daiwa 2017 Fuego LT
Mesajde fish4funn » 21 Feb 2018, 15:47
Valabile ambele mulinete
( userul care voia o rezervare n-a mai dat nici un semn nici pe MP nici in topic - probabil a postat intr-un moment trecator de euforie)
+ conversatia cu DL..... "recomadacios" = cele mai urate "harneli"
Valabile ambele mulinete
( userul care voia o rezervare n-a mai dat nici un semn nici pe MP nici in topic - probabil a postat intr-un moment trecator de euforie)
+ conversatia cu DL..... "recomadacios" = cele mai urate "harneli"
Valabile ambele mulinete
Harneala....???
Dat? expediere: 28 Feb 2018, 17:51
Expeditor: tdum
Destinatar: Stefan D
Da, am primit numarul lui Fish4funn si l-am transmis prietenilor interesati sa cumpere. Totodata i-am si informat de preturile de la Bestfishingromania.ro ca sa fie o negociere bazata. Asa ca n-au luat plasa si au cumparat in final cu un pret mult mai bun decat al lui Fish4funn cu care n-au ajuns la un numitor comun.
Aceasta este o parte din MP-ul primit de la Dl.Tdum (restul sunt doar jigniri elegante adresate mie).
Dl.Tdum daca nu a devenit deja, este oricum aproape "formator de opinie" si cred ca ar fi trebuit sa aiba in pantaloni ...chestiile acelea doua....ca sa atentioneze cumva userii novici.
Imi cer scuze vanzatorului tupeist de off topic si ....
SPOR LA VANZARE!
Dat? expediere: 28 Feb 2018, 17:51
Expeditor: tdum
Destinatar: Stefan D
Da, am primit numarul lui Fish4funn si l-am transmis prietenilor interesati sa cumpere. Totodata i-am si informat de preturile de la Bestfishingromania.ro ca sa fie o negociere bazata. Asa ca n-au luat plasa si au cumparat in final cu un pret mult mai bun decat al lui Fish4funn cu care n-au ajuns la un numitor comun.
Aceasta este o parte din MP-ul primit de la Dl.Tdum (restul sunt doar jigniri elegante adresate mie).
Dl.Tdum daca nu a devenit deja, este oricum aproape "formator de opinie" si cred ca ar fi trebuit sa aiba in pantaloni ...chestiile acelea doua....ca sa atentioneze cumva userii novici.
Imi cer scuze vanzatorului tupeist de off topic si ....
SPOR LA VANZARE!
Nu am nici timp,nici dispozitie si nici motive sa raspund unui/unor " harnatori "
Revenind la subiect / topic , pretzul celor doua mulinete scade AZI la 400 lei / bucata sau 750 lei pentru ambele ( la pachet ) . In rest nu s-a
modificat nimic,mulinetele sunt tot noi asa cum erau cand au pozat pentru topic

Pretz 400 / buc. sau 750 ambele,valabil numai azi
Revenind la subiect / topic , pretzul celor doua mulinete scade AZI la 400 lei / bucata sau 750 lei pentru ambele ( la pachet ) . In rest nu s-a
modificat nimic,mulinetele sunt tot noi asa cum erau cand au pozat pentru topic

Pretz 400 / buc. sau 750 ambele,valabil numai azi
S-au dat
Multumesc pentru vizite
Multumesc pentru vizite
Te contrazic!!! Raspunsul l-ai dat deja!!!
Faptul ca le-ai pus la pretul corect , nu este cumva cel mai bun raspuns ???
Deci : multumesc/multumim pt "raspuns" !(....si vezi ca ar merge mai bine "harnitori" in loc de ce-ai scris tu p'acolo)

Faptul ca le-ai pus la pretul corect , nu este cumva cel mai bun raspuns ???
Deci : multumesc/multumim pt "raspuns" !(....si vezi ca ar merge mai bine "harnitori" in loc de ce-ai scris tu p'acolo)