Daiko Gallet Detour Edition & Kistler LTXII
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
Daiko Gallet Detour Edition & Kistler LTXII
Kistler LTX II: model He2MH69S
Putere: Medium Heavy
Actiune: Fast
Lungime: 6'9'' - 2.06m
Putere de aruncare: 1/8-3/4 - 3.5gr-21gr
Fir recomandat: 10-17lb
1pc
Daiko Gallet detour Edition (made in Japan): model GDES-64PCX
Putere: Light
Actiune: Regular Fast
Lungime: 6'4''
Putere de aruncare: 1/16-3/8 - 1.7gr-10.5gr
Fir recomandat: 4-10lb
1pc
Ambele lanseta sunt in stare excelenta, daiko vine insotit de husa originala.
Ptr alte detalii va rog sa ma contactati, lansetele se pot vedea in Timisoara.
Putere: Medium Heavy
Actiune: Fast
Lungime: 6'9'' - 2.06m
Putere de aruncare: 1/8-3/4 - 3.5gr-21gr
Fir recomandat: 10-17lb
1pc
Daiko Gallet detour Edition (made in Japan): model GDES-64PCX
Putere: Light
Actiune: Regular Fast
Lungime: 6'4''
Putere de aruncare: 1/16-3/8 - 1.7gr-10.5gr
Fir recomandat: 4-10lb
1pc
Ambele lanseta sunt in stare excelenta, daiko vine insotit de husa originala.
Ptr alte detalii va rog sa ma contactati, lansetele se pot vedea in Timisoara.
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
asta cam asa eUngureanu Ovidiu scrie:-am sa pun sau poate am sa le trimit doar celor interesati via e-mail... vad ca tot mai greu cu vanzarea marfurilor de calitate aici pe forum, cei cu adevarat pasionati si cunascatori isi procura singuri.
dar.......daca te gandesti vreodata sa vinzi palms-ul ala,te scap io rapid de el!

spor la vanzare
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
-palms-ul ala m-am chinuit foarte mult sa-l achizitionez fiind o lanseta care nu se mai produce si abia am gasit-o pe un site japonez si cu multe mail-uri si nervi macinati si zile pierdute am reusit s-o obtin, dar si pretul pe masura mai ales ptr un ultra extra light... cine a trecut prin asa ceva ma intelege.adrignat scrie:asta cam asa eUngureanu Ovidiu scrie:-am sa pun sau poate am sa le trimit doar celor interesati via e-mail... vad ca tot mai greu cu vanzarea marfurilor de calitate aici pe forum, cei cu adevarat pasionati si cunascatori isi procura singuri.
dar.......daca te gandesti vreodata sa vinzi palms-ul ala,te scap io rapid de el!![]()
![]()
spor la vanzare
-pai.. pretul pana acuma l-am tot afisat de fiecare data la fel si pozele, dar am ajuns la concluzia ca cine este interesat si stie ce inseamna o afacere buna se si intereseaza si poate da un telefon/mail sau MP(nu musca niciun vanzator).. unde eu ii voi trimite pozele, pretul si restul detaliilor, astfel nu pierd nici eu timpul prea mult la PC si pot pune un anunt si cand sunt la servici, fara a uploada poze si chestiiChief scrie:Daca pui si pretul poti convinge mai multa lume cred, Daiko ala e o lanseta exceptionala, am vazut si varianta ML, ambele de spinning. Grozava! Am intervenit sa o laud nu sa o cumpar, cu scuzele de rigoare iti doresc: Spor la vanzare.

-eu daiko l-am folosit la naluci reactive, voblere in mod special pana la 5cm si ocazional jiguri mici.. o lanseta foarte buna, versatila si de incredere, dar mi-am facut un up-grade si am inlocuit-o cu un megabass, altfel nu as fi dat-o dar nu folosesc doua lansete din aceeasi gama de putere.