Curatenie de primavara ..

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 22 Mar 2011, 20:46

Stiu ca multora li se par de aruncat lansetele astea dar eu consider ca sunt destul de bune pentru un incepator in ale pescuitului si cu 50 de lei nu cred ca isi cumpara nimeni doua lansete chiar si de la rusi din piata fie ele ..

Spre surprinderea multora am avut cateva oferte pe privat la ce am pus eu la vanzare mai sus ! Un incepator isi cumpara o lanseta buna de care poate sa traga cat vrea, eu cu 50 de lei imi mai cumpar un fir, un vobler ceva si uite asa se mai deruleaza si cate o vanzare dinasta pe sume mai mici ..

Asa ca daca nu va intereseaza ce am pus la vanzare .. treceti peste mesaj mai departe si nu-mi mai spuneti ca ar fi frumos sa le donez ca asta o stiu si eu ! :)

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 01 Apr 2011, 22:14

lanseta Ron Thompson Arezzo 240, 15-40gr

Batul il am de cativa ani, l-am folosit numai la stiuca cu naluci artificiale, arata si functioneaza bine doar ca are un mic defect vizibil care este acolo de la inceputuri aproape, o mica crapatura la imbinare, la al doilea segment. Imbinarea este destul de adanca (8,5 cm) si nu are absolut nici o problema cu crapatura de 5 mm . Am lansat cu ceva naluci mai usoare si mi-a iesit tronsonul de varf asa producandu-se fisura..
Pentru cineva care nu are pretentii prea mari , pentru inceputuri este un bat excelent !

Se mai adauga bonus o telescopica de 3,6 m prima mea undita, sa zic asa.. Mi-au fost dragi si nu m-au lasat la greu, doar ca nu le mai pescuiesc pentru ca in timp mi-am tot cumparat o gramada si trebuie sa mai si renunt la ele .

Pretul este de 55 ron cu transport prin posta inclus in pret ! Mai multe detalii pe privat.

Aici niste poze reale :

http://img219.imageshack.us/g/picture023ak.jpg/

Valabil !

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 03 Mai 2011, 20:55

[quote="haprian ionel"]lanseta Ron Thompson Arezzo 240, 15-40gr

Batul il am de cativa ani, l-am folosit numai la stiuca cu naluci artificiale, arata si functioneaza bine doar ca are un mic defect vizibil care este acolo de la inceputuri aproape, o mica crapatura la imbinare, la al doilea segment. Imbinarea este destul de adanca (8,5 cm) si nu are absolut nici o problema cu crapatura de 5 mm . Am lansat cu ceva naluci mai usoare si mi-a iesit tronsonul de varf asa producandu-se fisura..
Pentru cineva care nu are pretentii prea mari , pentru inceputuri este un bat excelent !

Se mai adauga bonus o telescopica de 3,6 m prima mea undita, sa zic asa.. Mi-au fost dragi si nu m-au lasat la greu, doar ca nu le mai pescuiesc pentru ca in timp mi-am tot cumparat o gramada si trebuie sa mai si renunt la ele .

Pretul este de 55 ron cu transport prin posta inclus in pret ! Mai multe detalii pe privat.

Aici niste poze reale :

http://img219.imageshack.us/g/picture023ak.jpg/

Valabil ![/quote]

haprian ionel
veteran
veteran

Mesaj de haprian ionel » 17 Mai 2011, 19:08

Se poate inchide ! Multumesc !

Scrie răspuns