Cumpar Zodiac Cadet Solid 285 sau 260
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Cumpar Zodiac Cadet Solid 285 sau 260
http://france3-regions.francetvinfo.fr/ ... 38136.html
Cica revin barcile fabricate in Franta
http://france3-regions.francetvinfo.fr/ ... 27627.html
Nu prea inteleg eu franceza dar se pare ca nu au fost multumiti de productia din China
Cica revin barcile fabricate in Franta
http://france3-regions.francetvinfo.fr/ ... 27627.html
Nu prea inteleg eu franceza dar se pare ca nu au fost multumiti de productia din China
-
vali stratonov
- veteran

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Ms Vali buna barca, pacat ca e asa mare eu o sa pescuiesc singur.
Anunt valabil barca care am gasit o nu era in stoc asa ca care va incurca un Zodiac.....
Frate cine are cadet nu l da aici il da in fix 5 min de cind pune anuntul iar daca vrei sa stii mai multe despre cadet decit stii suna ma am avut 3 buc ultima 310m noua nouta made in france gasesti tu nr. mai ales ca ne cunoastem am luat mulinete de la tine.Sa nu crezi ca i cea mai tare barca!!!!!! Te pup!
.
.
@bob,
poate te induri sa dai mai multe detalii direct pe forum, nu de alta dar sunt direct interesat si eu si sigur mai sunt si altii
poate te induri sa dai mai multe detalii direct pe forum, nu de alta dar sunt direct interesat si eu si sigur mai sunt si altii
Omul care crede c? dragostea poate fi cump?rat? cu bani n-a avut niciodat? câine în cas?.
Si eu eram interesat de un mark 5 x pro ca al tau pe vremuri si cu greu am facut rost de tel. tau {pt. clonc},adiwolf my friend ,pt. ca foarte multi aveti prostul obicei sa nu va afisati telefoanele ca si cum a ti fii extrordinari de importanti vipuri nu altceva!!!!!! ,,,,,,,,,,iar cind in sfirsit te am sunat mi ai vorbit ca si cum eu eram ultimul prost de pe planeta asta {tot ce vroiam era sa mi spui daca se vede bine montura si cind se ridica la ea},dar ma rog nu mai conteaza intre timp mi am luat un 7x hdi si un garmin 550c bestial chiar pt clonc .Cum nu sunt un om ranchiunos si nici dusmanos am sa ti spun tot ce te intereseaza despre zodiac si despre alte barci pe care le-am avut si exploatat pe dunare,doar intreaba-ma ce vrei sa stii??????????,aici sau la tel. tel meu este 0769 68 66 65 Numai bine!!!!!!!!!!!!!!!!
@ bob
nu imi aduc aminte nimic din ceea ce spui, dar pot confirma ca nu imi afisez nr de telefon pe forumuri - nu sunt vedeta si nici persoana publica, deci tin la intimitatea si linistea mea.
repet, nu imi aduc aminte sa fi discutat vreodata la telefon (in cel mai fericit caz, poate doar pe MP), iar daca acest lucru s-a intamplat asa cum afirmi tu, cu siguranta nu ti-am vorbit ca "ultimului prost de pe planeta asta", insa nu te pot contrazice, tu stii cel mai bine, se pare, acest lucru.
felicitarile mele pentru achizitiile facute, sa te folosesti sanatos de ele, iar despre informatiile de barca daca sunt atat de secrete incat nu pot fi postate pe un forum, prefer sa nu le stiu, deci pastreaza-le sanatos, nu te voi suna.
numai bine si tie!
nu imi aduc aminte nimic din ceea ce spui, dar pot confirma ca nu imi afisez nr de telefon pe forumuri - nu sunt vedeta si nici persoana publica, deci tin la intimitatea si linistea mea.
repet, nu imi aduc aminte sa fi discutat vreodata la telefon (in cel mai fericit caz, poate doar pe MP), iar daca acest lucru s-a intamplat asa cum afirmi tu, cu siguranta nu ti-am vorbit ca "ultimului prost de pe planeta asta", insa nu te pot contrazice, tu stii cel mai bine, se pare, acest lucru.
felicitarile mele pentru achizitiile facute, sa te folosesti sanatos de ele, iar despre informatiile de barca daca sunt atat de secrete incat nu pot fi postate pe un forum, prefer sa nu le stiu, deci pastreaza-le sanatos, nu te voi suna.
numai bine si tie!
Omul care crede c? dragostea poate fi cump?rat? cu bani n-a avut niciodat? câine în cas?.
Da ce frate daca vinzi ceva si te suna lumea iti pierzi intimitatea???sau linistea,,,:atunci chiar ai o problema!.De ce mai postezi aici ,stai cuminte si o sa ai o gramada de liniste.Cu zodiacul nu i nici un secret si nici nu ma cred expert dar am folosit citeva si iti pot spune ce diferente vezi intre Quicksilver 310m ci Cadet 310m cu diferite motorizari .INTREABA-MA daca chiar te intereseaza .