Cumpar yo-zuri HARDCORE Shad
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar yo-zuri HARDCORE Shad
Daca cauti modelele vechi nu se mai fabrica slabe sanse sa mai gasesti, sunt la vreo cateva magazine in Ro modelele noi la pretul de 57RON buc,sa nu-ti faci sperante ca o sa le vanda cineva la preturi mici sunt niste cranckuri eficiente le cam sare vopseaua in rest bune.
-
- veteran
da,multumesc!
Referitor la up. sunt doua,ti se par multe?
Referitor la up. sunt doua,ti se par multe?
2 pe zi, DA (parerea mea)
Daca toti vanzatorii sau cumparatorii ar face UP de 2 ori pe zi, ar fi un haos total la rubrica Vanzari-Cumparari. La un moment data era o regula undeva, ca nu ai voie sa faci UP decat daca vi cu ceva noutati legate de pret sau detalii suplimentare. Ceea ce nu e cazul cand faci UP. Si era impus si un UP la minim 2-3 zile parca...
In fine, nu e treaba mea sa "aplic" regulamente.
Bafta la cumparat
Daca toti vanzatorii sau cumparatorii ar face UP de 2 ori pe zi, ar fi un haos total la rubrica Vanzari-Cumparari. La un moment data era o regula undeva, ca nu ai voie sa faci UP decat daca vi cu ceva noutati legate de pret sau detalii suplimentare. Ceea ce nu e cazul cand faci UP. Si era impus si un UP la minim 2-3 zile parca...
In fine, nu e treaba mea sa "aplic" regulamente.
Bafta la cumparat

-
- veteran
Multumesc ! Dupa cum se poate vedea sunt membru de scurt timp nici o luna nu am.... si sincer nu am citit regulamentul din scoarta in scoarta. Pe viitor ca sa nu mai apara usoare conflicte o sa dau cel mult un up pe zi !
Multumesc ! Cu stima,Bogdan
Multumesc ! Cu stima,Bogdan