cumpar voblere clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: cumpar voblere clean
Hai k mai aveti nitel si il bagati si la dinalea custom 

care sunt mai bune ..cele custom... sau cele care le gasesc pe piata ?
Clar alea hand-made de meseriasi . 

rosu r. - spune-i si niste preturi de voblere custom BUNE de clean
nu de alta, dar nu ii doresc sa ajunga pe malul apei ca sa faca baie cand nu vrea sau sa planga dupa ele

nu de alta, dar nu ii doresc sa ajunga pe malul apei ca sa faca baie cand nu vrea sau sa planga dupa ele

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Acuma preturile depind . Undeva intre 25 si 40 de lei bucata alea facute de oamnei consacrati si cu rezultate verificate prin concursuri si alte alea .
Daca arunca un ochi la mine pe blog o sa vada niste voblere de clean super ok facute de un mare meserias , dar pe mine m-au costat cam 35 de lei bucata .
Daca arunca un ochi la mine pe blog o sa vada niste voblere de clean super ok facute de un mare meserias , dar pe mine m-au costat cam 35 de lei bucata .
Eu cu astea de la tiny i-am spart anu trecut: http://www.tinylures.com/preturi.html
Si nu sunt asa scumpe. Oricum de anu asta ma apuc sa mi le fac singur.
Si nu sunt asa scumpe. Oricum de anu asta ma apuc sa mi le fac singur.

Depinde unde dai cu ele . Mai ales ptr lac singuru inconvenient pentru alea de la Tiny e ca sunt cam usoare . Ptr rau sunt ok .
Eu numai la lac am dat cu ele. Si mi se par f usor de lansat pentru dimensiunile lor.
m-ati bagat in ceata...rau de tot...pai aceste woblere sunt mai bune decat cele rapala...dorado...etc ?
daca da ...ce sa comand...adica ce modele pt ce vreau eu
daca da ...ce sa comand...adica ce modele pt ce vreau eu
Sunt mai bune, da.
Comanda ce iti permiti, mai ales ca am inteles ca vrei sa mergi curand la pescuit.
Pentru pescuit pe lac, poti sa mergi pe cele custom, pentru ca riscul de a le agata este mult mai mic decat pe rau si efortul financiar e partial justificat.
Daca pescuiesti pe rauri gen Neajlov, unde o sa pierzi minim 1-2 voblere pe partida....fa tu socoteala
Comanda ce iti permiti, mai ales ca am inteles ca vrei sa mergi curand la pescuit.
Pentru pescuit pe lac, poti sa mergi pe cele custom, pentru ca riscul de a le agata este mult mai mic decat pe rau si efortul financiar e partial justificat.
Daca pescuiesti pe rauri gen Neajlov, unde o sa pierzi minim 1-2 voblere pe partida....fa tu socoteala

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.