Cumpar vobler Norizi
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Cumpar vobler Norizi
gasesti la un magain online din bucuresti care incepe cu A..

Sorine, chiar sunt curios sa testezi ancora originala de pe Norizi cu Gamakatsu, sigur e mai tare?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Nu stiu Adi, o sa vad, parca ancorele de pe asta de 7 cm sunt 1X, Gamakatsu astea ale mele sunt 2X...Adrian SB scrie:Sorine, chiar sunt curios sa testezi ancora originala de pe Norizi cu Gamakatsu, sigur e mai tare?
Ramane sa vedem
Am schimbat ancorele, sunt intr-adevar mai puternice Gamakatsu 2X... 
cele de 5-7cm au ancore slabe care recomand a fi schimbate. cele de 9 si 11 au toate Owner ST51 care sunt printre cele mai rezistente triple ce se gasesc pe piata ... deci nu vad rostul a fi schimbate.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Asa da, eu am luat de 7 cmanem scrie:cele de 5-7cm au ancore slabe care recomand a fi schimbate. cele de 9 si 11 au toate Owner ST51 care sunt printre cele mai rezistente triple ce se gasesc pe piata ... deci nu vad rostul a fi schimbate.
No asa. Eu credeam ca toate Norizi sunt cu Owner, de aceea nu intelegeam de ce le schimba Sorin. Multumesc Anem.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Adi, pai toate Norizi sunt cu Owner, numai ca unele sunt mai slabe..Adrian SB scrie:No asa. Eu credeam ca toate Norizi sunt cu Owner, de aceea nu intelegeam de ce le schimba Sorin. Multumesc Anem.
Se poate inchide, multumesc.