cumpar vasle

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 06 Sep 2010, 12:37

valistrati scrie:
ANDREI RIGA scrie:Sa traitzi,
Va rugam sa ne furnizati si noua "retzeta" prin care muritori de rand ca noi pot cumpara direct de la Energo...
Respecte incomensurabile ! :D
Domnule coleg ,reteta e simpla ....daca ai in zona magazin de pescuit partener Energo,cred ca poti sa le faci comanda ferma de visle si acestia sa ti-o aduca ......

Simplu ...NU?
Da, asa cum am scris si mai sus, in modul asta nu ai cum sa probezi , sau sa-ti faci o parere exacta despre un lucru pipaindu-l. Si din nefericire, cu foarte, foarte,foarte mici exceptii, nici un magazin nu-ti aduce ceva ptr ca tu sa-i spui : "imi pare rau, nu e chiar ce-mi doream, va rog sa- l returnati la ET" :(
N-am cum sa stiu exact, dar cred ca este si o greseala de poltica la ET pe o piata in care clientul vrea "sa puna mana"

Oricum multumesc pentru raspuns, chiar daca am ramas "neconsolat" :D

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 06 Sep 2010, 12:46

Andrei ,nu cred ca ne putem "baga" in politica de marketing al vreunei firme ...e decizia lor ...ca e bine sau nu ei stiu mai bine.

Eu stiu ca Energofish e o firma de en-gros in primul rind si ca nu are magazine proprii in tara ,doar magazine de retail prin care isi valorifica marfa ....

Dar au si un sit de pe care cred ca te poti informa despre calitatea si pretul produselor...nu stiu cit e actual este dar cred ca poti totusi sa te descurci....

http://www.energofish.ro/

Enjoy. :wink:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 07 Sep 2010, 07:05

vezi ca am eu o pereche,discutam pe mp

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 07 Sep 2010, 09:18

valistrati scrie:Andrei ,nu cred ca ne putem "baga" in politica de marketing al vreunei firme ...e decizia lor ...ca e bine sau nu ei stiu mai bine.

http://www.energofish.ro/

Enjoy. :wink:
Corect, isi fac singuri politica, dar eu ca si consumator, pot sa o critic sau sa o laud ! :) Site-ul il stiu si chiar l-am folosit ca sa comand ceva prin intermediul TF. Greseala pe care o fac (e strict parerea mea) se rezuma la faptul ca nu prea sunt elastici in materie de retururi, asa ca magazinele ezita sa-ti aduca lucruri de care nu sunt sigure ca le vei cumpara (ex wadwersi- pe care nu-i poti cumpara fara sa-i probezi (cel putin eu) sau orice vrei sa vezi si sa pipai inainte de a cumpara) :roll:

Scrie răspuns