Cumpar varf Shimano Vengeance Sea Bas de 2.4 10-50 gr
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Cumpar varf Shimano Vengeance Sea Bas de 2.4 10-50 gr
hai cu varful...
hai cu varful.
- andriipopa75
- veteran

baiatul "Cosmin" ti-a trimis batul la garantie la Normark Romania, fara certificatul de garantie pe care l-ai pierdut, si s-a intors de acolo cu diagnosticul bat rupt prin lovire .
Batul tau, care este retezat, 100% nu este rupt din greseala fabricii (rasini lipsa, supracoacere) , caz in care s-ar fi aschiat. Lovire inseamna si lovire in transport , nu doar in in pescuit.
Chiar te rog sa nu mai calci pe la "cosmin", tu esti un tip deosebit, restul sunt fraieri.
Batul tau, care este retezat, 100% nu este rupt din greseala fabricii (rasini lipsa, supracoacere) , caz in care s-ar fi aschiat. Lovire inseamna si lovire in transport , nu doar in in pescuit.
Chiar te rog sa nu mai calci pe la "cosmin", tu esti un tip deosebit, restul sunt fraieri.
andriipopa75 scrie:baiatul "Cosmin" ti-a trimis batul la garantie la Normark Romania, fara certificatul de garantie pe care l-ai pierdut, si s-a intors de acolo cu diagnosticul bat rupt prin lovire .
Prietene,nu te cunosc si nu stiu ce legatura ai cu batul meu...batul s-a rupt pur-si-simplu la lanseu...o calitate proasta despre care eu cred ca el stia deja ce vinde acolo i...fir textil 2 role diferite ambele vai mama lor..servicii garantie absolut aiurea..am prieteni care au cumparat de acolo bete si au deja 6 luni de cand sunt in service...oricum sunt multi care se indoiesc de ce vinde el acolo...
Treaba este ca nu stau in loc de un bat de 230 lei..dar nu vreau sa fiu jegmanit de bani de nimeni.
Iar faza cu "calcatu" nu ma ameninta cu nimic,e un mod josni de a face conversatie .
Te salut
- andriipopa75
- veteran

sa nu mai calci = sa nu mai treci, nu te calca nimeni;
Inca o data, pentru faptul ca stau 6 luni betele la garantie sau ca nu le schimba in garantie, multumeste-le celor de la Normark, importatorul si distribuitorul de Shimano in Romania, nu te supara pe magazinul de unde cumperi, mai ales cand nu mai aveai nici certificatul de garantie.
In cazul tau, facerea de bine, ... de mama, nu era mai bine sa te trimita la plimbare daca ai pierdut bonul si garantia ?
Cred ca realizezi si singur ce calitate vei gasi la un Shimano de 200 lei , problema este ca se rup si bete de 1000 lei tot din vina producatorului.
Ca o parere personala, batul tau l-am vazut rupt in magazin si cred ca s-a rupt prin demufare (nu mai era bine mufat cand ai lansat), atunci se reteaza asa.
Inca o data, pentru faptul ca stau 6 luni betele la garantie sau ca nu le schimba in garantie, multumeste-le celor de la Normark, importatorul si distribuitorul de Shimano in Romania, nu te supara pe magazinul de unde cumperi, mai ales cand nu mai aveai nici certificatul de garantie.
In cazul tau, facerea de bine, ... de mama, nu era mai bine sa te trimita la plimbare daca ai pierdut bonul si garantia ?
Cred ca realizezi si singur ce calitate vei gasi la un Shimano de 200 lei , problema este ca se rup si bete de 1000 lei tot din vina producatorului.
Ca o parere personala, batul tau l-am vazut rupt in magazin si cred ca s-a rupt prin demufare (nu mai era bine mufat cand ai lansat), atunci se reteaza asa.
andriipopa75 scrie:sa nu mai calci = sa nu mai treci, nu te calca nimeni;
Eu fac comert de peste 15 ani...si exista un cuvnt numit "Reputatie" ...au am ajuns cu multa munca acolo..
chiar daca aveam sau nu garantia pt bat,nu asta e important,esenta este ca nu trebuie sa mai vanda lucruri de proasta calitate nimanui..si aici nu ma refer la batu' ala..ci la absolut tot ce eu cel putin am cumparat de acolo (exclus shadurile) in rest absolut cu tot am avut probleme dar nu am venit sa reclam asta..
Oricum ar fi treaba asta cu "calcatu magazinului" nu am de gand sa mai trec pe acolo niciodata !
Vanzare mare sa aveti !
...decat cumparatori ca tine mai bine lipsa ....Cosmin este un super baiat .....pacat ca elemente ca tine au invatat sa scrie ...vezi ca alunul se gaseste prin padure....nu se rupe asa usor la aruncat...si daca se rupe cumva...garantia o rezolva ...Ocolul Silvic !!!!!!!!!!!!! 
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
Ba frate,nu inteleg de ce va bagati in seama...e problema mea ce/de unde cumpar..
spre deosebire de altii,am invatat la scoala sa scriu nu sunt trepadusi/catelul la careva.
spre deosebire de altii,am invatat la scoala sa scriu nu sunt trepadusi/catelul la careva.
In sfarsit am rezolvat,am gasit si garantia ce o credeam pierduta si am trimis-o la Normark Romania unde deja s-a schimbat varful cu pricina.Se pare ca de la magazinul de unde a fost achizitionata nu ajunsese la service
Se poate inchide.
Se poate inchide.