Cumpar urgent, va rog....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar urgent, va rog....
Cumpar urgent vobler sebile possed stick, nu conteaza marimea sau culoarea. Prefer din Bucuresti. Aveau la mimitim, dar magazin mai carnatar ca cel din ferdinand nu am pomenit! Ba e inchis, ba vanzatorul trage chiulul, ba inventar, ba se kka, acum se muta.
Mersi.
Mersi.
- Fişiere ataşate
-
- big_19414.jpg (6.54 KiB) Vizualizat de 1257 ori
Re: Cumpar urgent, va rog....
cel mai siguranta te duci pe centura si acolo au si depozitul si poate te ajuta baietii de acolo, eu asa fac.
-
- veteran
Am eu unul,pe Marele Bazar.Vezi daca-ti place.Cu stima,Dan.
Nu am nimic cu Mimteam-urile dar acelasi lucru l-am patit de cele mai multe ori si eu(ma refer si la altele).Pacat. Scuze daca sunt off topic!
- theoneghost
- utilizator constant
salBiban scrie:Cumpar urgent vobler sebile possed stick, nu conteaza marimea sau culoarea. Prefer din Bucuresti. Aveau la mimitim, dar magazin mai carnatar ca cel din ferdinand nu am pomenit! Ba e inchis, ba vanzatorul trage chiulul, ba inventar, ba se kka, acum se muta.
Mersi.
se muta langa casa poporului,fac acolo un magazin mai mare,dar sincer sa fiu vobler dinasta nu cred ca mai are,am vrut eu sa cumpar am puc comanda pe sait si m-au sunat ca nu mai e disponibil.
Posibil pt noul magazin sa mai fi adus ceva zdranganele..merita sa incerci...magazinul se va deschide in noua locatie de luni
-One often meets his destiny on the road he takes to avoid it-
In principiu am rezolvat.
Vis-a-vis de mimitim, cred ca vanzatorul de la ferdinand strica totul, e cam neserios ca sa nu spun mai mult.
Si vezi ca mai are, am sunat eu acum o saptamana si mi-a confirmat ca era in raft.
Vis-a-vis de mimitim, cred ca vanzatorul de la ferdinand strica totul, e cam neserios ca sa nu spun mai mult.
Si vezi ca mai are, am sunat eu acum o saptamana si mi-a confirmat ca era in raft.
In principiu am rezolvat cu maimuta...
Vis-a-vis de mimitim, cred ca vanzatorul de la ferdinand strica totul, e cam neserios, ca sa nu spun mai mult. In rest, patronul, am vb cu el de cateva ori, pare un om de treaba inclusiv ceilalti angajati.
Si vezi ca mai are modelul asta, am sunat eu acum o saptamana si mi-a confirmat ca era in raft.
Daca nu, mai exista o bucata pe voblere, dar mie imi trebuia pana in weekend si nu cred ca ajungea pana atunci plus ca nu cred ca omu se deranja pt un amarat de plastic.
Vis-a-vis de mimitim, cred ca vanzatorul de la ferdinand strica totul, e cam neserios, ca sa nu spun mai mult. In rest, patronul, am vb cu el de cateva ori, pare un om de treaba inclusiv ceilalti angajati.
Si vezi ca mai are modelul asta, am sunat eu acum o saptamana si mi-a confirmat ca era in raft.
Daca nu, mai exista o bucata pe voblere, dar mie imi trebuia pana in weekend si nu cred ca ajungea pana atunci plus ca nu cred ca omu se deranja pt un amarat de plastic.
vis a vis de mimteam, prefer sa fi ramas mosu' de acu cativa ani... offtopic
iar legat de voblere, sa stii ca e foarte cooperant omu', eu mi-am trimis un coleg la el acasa si nu a refuzat, deci incearca
iar legat de voblere, sa stii ca e foarte cooperant omu', eu mi-am trimis un coleg la el acasa si nu a refuzat, deci incearca

Mosu' era super...Ghenadie scrie:vis a vis de mimteam, prefer sa fi ramas mosu' de acu cativa ani... offtopic
N-am stiut, dar e bine de stiut pe viitor. Mersi.Ghenadie scrie:iar legat de voblere, sa stii ca e foarte cooperant omu', eu mi-am trimis un coleg la el acasa si nu a refuzat, deci incearca

- stefanflorin
- veteran
pe 5 se deschide bre', de unde ai scoso p-asta cu "luni se deschide"
@Biban: stai si tu 10 ore intr-un magazin sa vezi ca din cand in cand te mai p... te mai c.... si iti mai e si foame iar magazinul cand e inchis, e inchis din alte motive, de exemplu targ, sedinte, etc.

@Biban: stai si tu 10 ore intr-un magazin sa vezi ca din cand in cand te mai p... te mai c.... si iti mai e si foame iar magazinul cand e inchis, e inchis din alte motive, de exemplu targ, sedinte, etc.
Urasc atarnatorii!