Cumpar UL
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Cumpar UL
Da, lucrurile stau in felul urmator... Am prapadit UL-ul, adica l-am rupt,
stati linistiti, ca de obicei, nu cu un peste, ci singur acasa. Asa ca am nevoie de altul. De preferat de 6 picioare, dar nu va sfiiti, daca aveti un UL de vanzare, faceti cunoscut aspectul si nu tineti cont de indicatia mea de lungime. Astept propuneri aici, pe privat,la andreirigafereu@gmail.com sau la 0722319583

- danielcocea
- veteran
Re: Cumpar UL
sal....ANDREI RIGA scrie:Da, lucrurile stau in felul urmator... Am prapadit UL-ul, adica l-am rupt,stati linistiti, ca de obicei, nu cu un peste, ci singur acasa. Asa ca am nevoie de altul. De preferat de 6 picioare, dar nu va sfiiti, daca aveti un UL de vanzare, faceti cunoscut aspectul si nu tineti cont de indicatia mea de lungime. Astept propuneri aici, pe privat,la andreirigafereu@gmail.com sau la 0722319583
am un bassproshops micro lite de 7"....im8
mlt70uls 7"0' lure wt:1/16-1/4 oz , line wt : 2-6 lb , power : ultra lite , action : fast.....
l am pescuit de 2 ori si am dat pe el 195....nou....daca esti interesat discutam...
-
- veteran
Re: Cumpar UL
sidanielcocea scrie: sal....
am un bassproshops micro lite de 7"....im8
mlt70uls 7"0' lure wt:1/16-1/4 oz , line wt : 2-6 lb , power : ultra lite , action : fast.....
l am pescuit de 2 ori si am dat pe el 195....nou....daca esti interesat discutam...
Salutare si voua, am vazut mesajele voastre, chiar si pe privat, la unul am si raspuns, deocamdata mai caut cate ceva la lungimea care mi se pare mie ideala, si daca nu-mi gasesc, promit sa revin in 1-2 zile cu niste raspunsuri mai concrete. Oricum, va multumesc.emi scrie:Salut, am on Daiwa Procion 5,6', 0,3-3g, fast, noua. Pret 150 lei