http://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34
inteleg treaba cu tamburu, numa unu chiar e nasol

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cum iarna nu-i ca vara , nici Shimano nu-i ca Daiwa , uite ce spune florin s care chiar are ambele marimi de la Daiwa , adica nu banuieste , stie sigur si ce interes ar avea sa ne dezinformeze, nu ?florin s scrie:Tamburul de exceler 2500 este acelasi cu tamburul de zx 2500, tamburul si rotorul de la 3000 sunt mai mari si nu se potrivesc pe cel de 2500. Am un exceler de 2500 si un zx de 3000 si nu se potrivesc tamburi.
Nu sunt profesorVegas_75 scrie:@sorinB
Profesore de ce zici ca te-ai intors tot la Shimano , ai inceput cu Shimano , ai vrut ceva mai bun si ai incercat Daiwa , ai suferit o dezamagire si ai revenit la prima iubire ? De ce ai facut asta ? Chestie de gust sau au fost motive obiective ?
Zic ca are importanta sa compari clase similare de mulinete de la cele doua firme si sunt constient ca asa ai procedat si totusi ce te-a atras mai mult la Shimano sau ce mare neplacere ti-au creat Daiwele pe care le-ai avut ? Chiar as fi curios ptr ca as banui ca nu sunt diferente fundamentale la aceeasi clasa de calitate/pret intre cele doua firme.
Ideea e ca eu dau la stiuca si prefer mulinetele cu raport de recuperare mai mic si la Daiwa gasesc mai multe variante la preturi parca usor mai decente. De mentionat ca nu m-am focusat pe modelele de top ci prefer sa stau in plaja de pret 300 - 500 ron.
iti multumesc anticipat ptr aprecieri.
Daca vrei sa iei din tara, asta, peste tot e mai scump cam cu 100 ron decat aici:Vegas_75 scrie: Ce-mi recomanzi ptr stiuca , marimea 2500 in gama de pret 300 - 500 ron de la Shimano ?