Accept si donatii
Cumpar taifun
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar taifun
Ma intereseaza doar Berti Taifun, bicolore, cu taietura longitudinala.
Accept si donatii
Accept si donatii
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Tinand cont ca o sa le folosesc in pelicula superficiala a apei, chiar nu are rost sa iau multe, dar chiar am nevoie de modelul ala. Cel cu taietura oblica nu merge deloc unde pescuiesc eu, in schimb cel cu taietura longitudinala e fantastic.
Multumesc de Up !
Multumesc de Up !
Erau destule numai ca pretul e cam mare, 10 ron/buc., nu mai stiu exact la care din cele 2 firme...IlieNeamt scrie:Mergi la targ ca erau acolo : vezi la standul Abrevis si xxx
Mai bine iesi cu kitul asta, de la xxx...
http://www.xxx.ro/produs/5490/Kit-Pas ... Berti.html
@SorinB
Ma intereseaza doar taifunurile nu si restul lingurilor deci Kit-ul imi e inutil din pacate
@SorinB $ Ilie
Problema e ca modelul vechi de taifun nu se mai fabrica, sau se fabrica in alta forma pe care pe mine chiar nu ma intereseaza.
Cu parere de rau spun ca, Berti, modificand patternurile, si greutatile anumitor naluci, a dat-o rau de tot in bara, cel putin pentru nevoile mele.
Ex: taifun model vechi, rotativa Axat model vechi - rupeam avatii in verile de dimineata pe Dunare
Am schimbat pe aceleasi culori dar modelele noi si nu au starnit nici cel mai mic interes (in aceeasi zi).
Am schimbat la lco pe modelele vechi, iar atacuri. Imi vine greu sa cred ca asta e o coincidenta.
PS: caut in continuare modelul vechi de taifun cu taietura longitudinala
Ma intereseaza doar taifunurile nu si restul lingurilor deci Kit-ul imi e inutil din pacate
@SorinB $ Ilie
Problema e ca modelul vechi de taifun nu se mai fabrica, sau se fabrica in alta forma pe care pe mine chiar nu ma intereseaza.
Cu parere de rau spun ca, Berti, modificand patternurile, si greutatile anumitor naluci, a dat-o rau de tot in bara, cel putin pentru nevoile mele.
Ex: taifun model vechi, rotativa Axat model vechi - rupeam avatii in verile de dimineata pe Dunare
Am schimbat pe aceleasi culori dar modelele noi si nu au starnit nici cel mai mic interes (in aceeasi zi).
Am schimbat la lco pe modelele vechi, iar atacuri. Imi vine greu sa cred ca asta e o coincidenta.
PS: caut in continuare modelul vechi de taifun cu taietura longitudinala