CUMPAR !!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
CUMPAR !!!
Lopeti de zapada, Brazi de Craciun (portughezi neaparat), instalatii de luminite, freza diametru minim 37,8 cm ....
Oferte serioase pe PM, va rog.
Multumesc !!!!
Oferte serioase pe PM, va rog.
Multumesc !!!!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- stefanflorin
- veteran
Re: CUMPAR !!!
niste bilibistroci galbeni, ceva?

mult, bun si ieftin - intotdeauna vei putea avea maxim doua
iti mai dau o Stella?sa te calmezi 

srb scrie:iti mai dau o Stella?sa te calmezi

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
trimite-o inapoi.iti dau un steez numa` bun ptr baltile din juru` capitalei
acu` ... intre noi fie vorba, desi vede toata lumea, nu stiu de ce am dat-o.cand ti se pun piticii si pestii `s prea mari ptr sculele din dotare, dai vina pe scule.cred ca am sa-mi iau un jeep, si am sa pescuiesc cu troliul lui din dotare. 

am ras io ce am ras dar aseara a inceput sa ninga si la noi in parohie...si nu a mai stat pana dimineata....
bag .....
nemernic da lopata aia incoa
bag .....
nemernic da lopata aia incoa

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Aha.... uite c-a venit....si tocmai ce se pregatea salaul sa cuibaresca....acuma l-a intors si o sa-si dea drumu' mai greu 

Unde-i lopataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????????????????????????????????
Pfiiiiiiiiiiii...si abia ce mi-am schimbat cauciucuriliiiiiiiii.....
E 6:32 cat se poate de morning...si ma uita pe geam... sa scos masina / sa nu scot masina ?
Mos Craciun, lua-te-as in pl !!!!
Pfiiiiiiiiiiii...si abia ce mi-am schimbat cauciucuriliiiiiiiii.....
E 6:32 cat se poate de morning...si ma uita pe geam... sa scos masina / sa nu scot masina ?

Mos Craciun, lua-te-as in pl !!!!
-
- veteran
Tata e la Otopeni...e iarna in toata regula si la Valcea...merg si io o tura Gabi cu nea Mos Craciun asta