Cumpar suport motor Intex Seahawk II
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
Re: Cumpar suport motor Intex Seahawk II
sunt de acord cu ce spui lupule,eu am cautat la randul meu asa ceva cand eram tentat de un seahawk II , doar am vrut sa fiu de ajutor ,nu-s prieten cu vanzatorul dar la el era cel mai ieftin,am mai gasit ceva la sevylor pe la 350 ron si cu prindere in 2 puncte in loc de 4,in rest nu parea sa aiba nimic in plus..oricum cine are putina indemanare,timp si rabdare se descurca
GreyWolf te rog sa imi dai si mie planurile pentru suport. Am un Seahawk II de un an si tocmai am facut rost de un motor pentru ea.
Multumesc
Multumesc
Poate cineva sa ma ajute si pe mine cu schema suportului ede barca?grey-wolf scrie:posibil sa fie de la mine ca am dat detalii de constructie la multe persoane . daca mai doreste cineva sa isi construiasca singur un suport la un pret onorabil (fiecare cum se descurca cu materialele ) eu ofer gratuit explicatiile ,dimensiunile si pozele aferente .old_radu scrie:...
...nu mai stiu , dar cred ca schema suportului , o avea amicul meu de la "grey-wolf "
...
ps : suportul pe care il ofer eu are avantaje nete fata de cel de fabrica ( si aici explicatiile sunt gratuite![]()
![]()
)
bocianioan@yahoo.com
Multumesc mult!
daca ai rabdare dupa anul nou iti trimit acum nu am timp . adu-mi aminte prin 3 ianuarie tot aici pe topic .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
- utilizator nou
salut. grey-wolf ma poti ajuta si pe mine cu schema suportului pentru motor pentru modelul de barca seahack II.
mahaleanucristian@gmail.com este adresa de mail.
multumesc mult
mahaleanucristian@gmail.com este adresa de mail.
multumesc mult
Merge schema si pt Seahawk III? Daca da as dori si eu schema suportului @ farcasmihaicristian@yahoo.com .