cumpar super shad(big bite baits)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
cumpar super shad(big bite baits)
cumpar plastice de 4'' culorii: big bite baits- golden shad si fire tiger
big hummer - strawbery
sau dau la schimb orice alt fel de gume sau culori.
numai bine!
big hummer - strawbery
sau dau la schimb orice alt fel de gume sau culori.
numai bine!
-
- senior
raspuns
De la: Andrei Op
La: zamolxis2010
Trimis: Sam 01 14, 2012 11:10 am
Subiect: Re: despre gume ....
prietene tot respectul dar din ce imi spune m&m de la galati(robu) tu pescuiesti ca te-a invatat el si eu il invat pe el de anii..deci nu prea e cazu sa imi spui cum sa fac sau unde sa pescuiesc!nu vreau sa te supar dar n u imi plac reclamele false!
numai bine
prietene tot respectul dar din ce imi spune m&m de la galati(robu) tu pescuiesti ca te-a invatat el si eu il invat pe el de anii..deci nu prea e cazu sa imi spui cum sa fac sau unde sa pescuiesc!nu vreau sa te supar dar n u imi plac reclamele false!
numai bine
- theoneghost
- utilizator constant
Re: raspuns
M & M scrie:De la: Andrei Op
numai bine
ce a fost asta?

De la: Andrei Op
"prietene tot respectul dar din ce imi spune m&m de la galati(robu) tu pescuiesti ca te-a invatat el si eu il invat pe el de anii..deci nu prea e cazu sa imi spui cum sa fac sau unde sa pescuiesc!nu vreau sa te supar dar n u imi plac reclamele false!
numai bine"
mesaj trimis de andrei catre zamolxis2010
"prietene " andrei,
1-nu am avut pretentia macar sa pot afirma ca am invatat pe cineva, a fi in stare sa inveti e lucru mare, nu ti-am spus ca l-am invatat pe zamolxis2010 -dupa cum afirmati domnia dumneavostra,
2-domn profesor ca tot ma invatati de "anii", ma ajutati sa iau bacu'....
nu mi-am facut lectiile si nu le-am luat drept de titan strunele cumparate in pachetul mare de la dumneavoastra.
poate le vede cineva si-mi spune de la cine sunt ori probabil multi din zona le-au vazut la un anume magazin...
p.s-scuze ca trebuia pe mp dar nici domnia dv. nu folositi mp...........

Uploaded with ImageShack.us

"prietene tot respectul dar din ce imi spune m&m de la galati(robu) tu pescuiesti ca te-a invatat el si eu il invat pe el de anii..deci nu prea e cazu sa imi spui cum sa fac sau unde sa pescuiesc!nu vreau sa te supar dar n u imi plac reclamele false!
numai bine"
mesaj trimis de andrei catre zamolxis2010
"prietene " andrei,
1-nu am avut pretentia macar sa pot afirma ca am invatat pe cineva, a fi in stare sa inveti e lucru mare, nu ti-am spus ca l-am invatat pe zamolxis2010 -dupa cum afirmati domnia dumneavostra,
2-domn profesor ca tot ma invatati de "anii", ma ajutati sa iau bacu'....
nu mi-am facut lectiile si nu le-am luat drept de titan strunele cumparate in pachetul mare de la dumneavoastra.
poate le vede cineva si-mi spune de la cine sunt ori probabil multi din zona le-au vazut la un anume magazin...
p.s-scuze ca trebuia pe mp dar nici domnia dv. nu folositi mp...........

Uploaded with ImageShack.us

- zamolxis2010
- veteran
Cu tot respectul pentru prietenul si colegul meu de pescuit Marian dar si pentru domnul Andrei Op pe care nu il cunosc, nu vreau sa fiu motivul nici unei dispute.
Toate cele bune tuturor si La Multi Ani!
( p.s. : il intrebasem pe domnul Andrei daca o culoare asemanatoare
( strawberry de la Big Hammer ) - celei pe care o cauta - nu ar fi la fel de buna...si am primit un raspuns extrem de ciudat, dar astfel de neintelegeri se pot rezolva pe privat )
Toate cele bune tuturor si La Multi Ani!
( p.s. : il intrebasem pe domnul Andrei daca o culoare asemanatoare
( strawberry de la Big Hammer ) - celei pe care o cauta - nu ar fi la fel de buna...si am primit un raspuns extrem de ciudat, dar astfel de neintelegeri se pot rezolva pe privat )