Cumpar Sufix
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar Sufix
vezi ca mai e un fir identic pe la chinezi, se cheama cool angel / eagle strong. e o replica fidela la power pro. sa nu fi luat ambalaj de power pro si inlocuit cu eagle strong... costa 20 lei suta de metri in dragon. e bunut, dar e chinezesc!!!
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Si afacerea lui care mai era daca 100 m costa 20 lei,el are role de 137 m,deci l-ar costa aproape 30 lei pe el,pentru 10 lei...e prea multa munca
)
Va dau un semn cand imi ajung,ar trebui peste cateva ore maxim.

Va dau un semn cand imi ajung,ar trebui peste cateva ore maxim.
Fir intins!

Este fir bun,Sufix de Europa ,fabricat in Finlanda,este mai sarmos ca Sufix Braid,dar am inteles ca asa este Sufixul Fuse.
Mie unul imi place,l-am luat special pentru iarna,am vrut aceasta culoare neaparat.
O sa puna my friend jampiru o poza-doua mai tarziu.
Mie unul imi place,l-am luat special pentru iarna,am vrut aceasta culoare neaparat.
Fir intins!
Super, sa-l folosesti sanatosSami scrie:Este fir bun,Sufix de Europa ,fabricat in Finlanda,este mai sarmos ca Sufix Braid,dar am inteles ca asa este Sufixul Fuse.

Trimite-mi pozele pe mail ca le pun eu daca vrei...
Numa' bine.
Acum am inteles cu mp-ul
)
Nu am pozele,le-am facut cu telefonul lui ca am trecut sa ma consult,avea si el fir la fel si am vrut sa vad daca sunt diferente.
Multam mult!

Nu am pozele,le-am facut cu telefonul lui ca am trecut sa ma consult,avea si el fir la fel si am vrut sa vad daca sunt diferente.
Multam mult!

Fir intins!
- vampyru_a1
- veteran
Poti sa consideri ca ai aruncat pe geam 80 de lei ! Nici unul nu este din SUA, sunt falsuri Made in China. Si-a cumparat un prieten de-al meu, se rupea din lanseu !Sami scrie:...am luat 2 role.

Sti vorba aia: putin platesti, putin primesti !
Nu prea e putin...40 lei pe rola fata de 60-70 la cat le gaseam nu e chiar putin.
Am vrut neaparat culoarea asta si nu am gasit nicaieri,voi vedea daca se rup in lanseu,chiar ma indoiesc...ca o fi calitate mai proasta o fi,nu zic nu,dar chiar sa se rupa in lanseu imi e greu de crezut.
Le-am luat strict pentru iarna,la primavara le dau jos ,dau cu braid de obicei,dar stii asta nu?
)
Am vrut neaparat culoarea asta si nu am gasit nicaieri,voi vedea daca se rup in lanseu,chiar ma indoiesc...ca o fi calitate mai proasta o fi,nu zic nu,dar chiar sa se rupa in lanseu imi e greu de crezut.
Le-am luat strict pentru iarna,la primavara le dau jos ,dau cu braid de obicei,dar stii asta nu?

Fir intins!