Cumpar Stella 2500 JDM 2014
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar Stella 2500 JDM 2014
Un prieten cumpara o mulineta Shimano Stella 2500 JDM 2014, doar noua.
Raport recuperare - 5.2:1
Ofera 2000 ron.
Eventuale oferte pe mp.
Multumesc.
Raport recuperare - 5.2:1
Ofera 2000 ron.
Eventuale oferte pe mp.
Multumesc.
Re: Cumpar Stella 2500 JDM 2014
Rectificare:
Raport recuperare - 5.3:1
Raport recuperare - 5.3:1
sorine,nimeni n-o sa-ti vanda la acesti bani....vb strict de produs nou,tipla
cele mai bune oferte sunt pe la 2300-2350lei+transport
oricum,spor la cautare
cele mai bune oferte sunt pe la 2300-2350lei+transport
oricum,spor la cautare
Adrian, asa a zis omul, asa am zis si eu 
Am avut ieri ocazia sa ii iau una la 520 $, dar el a zis ca nu da mai mult de 500$...
Numa' bine, sanatate!
Am avut ieri ocazia sa ii iau una la 520 $, dar el a zis ca nu da mai mult de 500$...
Numa' bine, sanatate!
E ..... Pastele Sorine .... in rest e altceva mai urat.
Io nu te-am inteles...gigi_19 scrie:E ..... Pastele Sorine .... in rest e altceva mai urat.
E simplu Sorine...si anume...cumpar STRADIC 2500FI numai noua ofer pret bun maxiarm 250ron numai cu tambur de rezerva, fara doar 180ron, cumpar crystal vibe 9 cm si 25gr noi sau in stare foarte buna , ofer 37 Ron cu transport inclus daca se poate prin curierat ca nu am timp sa merg la posta. Ca sa il parafrazez pe C .... r .... mai da-o in dragostea mea. Fara suparare sti ca nu am nimic cu tine dar ptr.20Usd la un pret de rusine m-au mancat degetele. Sorry si numai bine.
Florine, pentru linistea ta, e vorba de Iulian ( sti tu care), asa ca nu e pentru mine mulineta, cum crezi tu sau altcinevagigi_19 scrie:E simplu Sorine...si anume...cumpar STRADIC 2500FI numai noua ofer pret bun maxiarm 250ron numai cu tambur de rezerva, fara doar 180ron, cumpar crystal vibe 9 cm si 25gr noi sau in stare foarte buna , ofer 37 Ron cu transport inclus daca se poate prin curierat ca nu am timp sa merg la posta. Ca sa il parafrazez pe C .... r .... mai da-o in dragostea mea. Fara suparare sti ca nu am nimic cu tine dar ptr.20Usd la un pret de rusine m-au mancat degetele. Sorry si numai bine.
Am pus doar un anunt pentru un prieten foarte bun, daca omul e dispus sa dea doar atat, care e problema?
Si chiar o luam cu 520$ cu toate taxele incluse...
Si mulineta se poate lua cu mult mai ieftin, dar trebuie sa astepti
Sorine jur ca atunci cand o sa vreau sa imi cumpar ceva deosebit tie o sa ma adresez. Preturi ca la tine nici la Carrefour nu gasesti. Daca mai asteptam putin iese Stella FI noua cu toate taxele incluse 1800 si modelul anterior la 1200-1300 in aceleasi conditii. Iti cer scuze de off topic insa sa nu te mai intrebi de ce va f..... intre voi ptr.5 lei la o rola de fir. Scuze, iarasi si promit ca nu mai intervin desi cred c? la a?a pre?uri nici nu mai ai timp sa r?spunzi datorit? avalanselor de comenzi.
Intreaba-l pe Iulian de mulineta la 520$ noua nouta, din Japonia, doar ca el a zis ca nu da mai mult de 500.
Convinge-te
Si da, faci un lucru bun daca nu mai intervii pe topicurile mele.
Convinge-te
Si da, faci un lucru bun daca nu mai intervii pe topicurile mele.