Cumpar Steez 2500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar Steez 2500
srb ne spui si noua pe unde gasesti Stella Fe la pret real?
sau ce inseamna un pret real pentru aceasta mulinet?tinand cont strict de preturile din magazine(de la noi si de afara).
fara taxe ori vama.
sau ce inseamna un pret real pentru aceasta mulinet?tinand cont strict de preturile din magazine(de la noi si de afara).
fara taxe ori vama.
adriane, mi-am luat stella 2500 fe la 1800 lei, noua.nu la pretul real al stellei ma refeream, ci la pretul steezului.nu as da pe steez 600 usd, sincer, ptr ca nu face atat.cunosc amici care si-au luat steez nou, din magazin, cu 1000 lei.un 1400 lei ptr unul nou e ok.pe ebay, acum ceva vreme, s-au vandut 3 steezuri, din care 2 noi si unul second, dar foarte putin folosit, cu maxim 400 usd.gioni, nu e vb de cat lanseaza, ca de aruncat arunci si cu alea de 50 lei.la agataturi pui frumos mana pe tambur sa nu o fortezi, sau schema sanie.stii ca rar scoti jigul din bolovanii aia.procentul ruperilor e mai mare decat al recuperarilor.inca ma gandesc la ce oscilez.de preferinta ar fi un steez, pe locul 2 vanquish, iar pe 3 inca o stella fe.buget maxim ... 2000 roni.
-
- veteran
Domnule coleg cum va iesit pretul steezului la 1300, dupa ce criterii ?domnu` coleg, dupa cum am zis, cumpar un steez la pretul lui real.ca de adaosuri m-am saturat pana in gat.mulineta aia nu face mai mult de 1300 lei, dar, daca se iveste ocazia, o iau cu maxim 1500

Ma gindesc ca fabrica care le produce nu le vinde direct prin magazinul ei de prezentare

Spor la cumparat dar daca iti cade vre-o oferta de steez nou la banii astia da-mi te rog un semn ca o iau imediat.

Multumiri anticipate.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
vali, e pe bune acum.cineva si-a luat steez nou, de la noi din romania, cu 1000 lei.n-am de ce sa fac tam-tam aiurea.si trebuie sa recunosti si tu, chiar daca esti fan daiwa, ca pretul steezului e un pic supraevaluat.pe ebay sunt preturi cat de cat mai normale ptr mulinetele astea.in rest, pe parte tehnica, sunt niste mulinete super ok.
srb,acum ceva timp a fost pe forum un Steez(aproape nou,arata si functiona impecabil)cu 1100lei
este singura care a fost la pretul asta.
in rest au mai fost la vanzare cu 1400-1500lei
dar erau destul de "obosite"
revenind la Fe(noi s-au gasit pe-un site german)si ajungeau cu tot cu transport la 1900-2000lei
este singura care a fost la pretul asta.
in rest au mai fost la vanzare cu 1400-1500lei
dar erau destul de "obosite"
revenind la Fe(noi s-au gasit pe-un site german)si ajungeau cu tot cu transport la 1900-2000lei
adriane, eu tot de pe un site german am luat-o, cu 410 euro cu tot cu transport.cred ca am iesit cu ea sub 1800 lei.
-
- veteran
Fratioare eu nu zic ca faci tam-tam, doamne fereste .srb scrie:vali, e pe bune acum.cineva si-a luat steez nou, de la noi din romania, cu 1000 lei.n-am de ce sa fac tam-tam aiurea.si trebuie sa recunosti si tu, chiar daca esti fan daiwa, ca pretul steezului e un pic supraevaluat.pe ebay sunt preturi cat de cat mai normale ptr mulinetele astea.in rest, pe parte tehnica, sunt niste mulinete super ok.
M-am mirat doar cum dracu poate sa ajunga un Steez la 1000 lei sau macar la 1300-1500 lei cind pe siturile de afara preturile de raft sunt intre 600$-700euro....poate daca sunt de FURAT, altfel nu cred ca se poate.
Cele de pe Ebay sunt de cele mai multe ori second si o poti "fura" usor cumparind pe ne-ve sau doar in urma vizionari unor poze..
Cit despre pretul supraevaluat s-ar putea sa ai si tu putina dreptate , dar eu cred totusi ca pretul mare se datoreaza mai mult tehnologiei si materialelor din care e fabricata mulineta , bineinteles ca si cu un oarecare cistig inclus ...nu de alta dar moca nu mai face nimeni.

In rest sa stii ca desi sunt SUPER FAN DAIWA asi cumpara si eu mulinete first class la un pret mai mic si pt. panoplie nu neaparat pt pescuit

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
cum valoarea monedei euro este fluctuanta....
vb de prezent
degeaba ai cumparat atunci daca acum euro este la alta cotatie
eu am dat pe Fe 2000lei.noua,tipla.cumparat de pe net
in magazine se vinde cu 3650lei
concluzia?
vb de prezent
degeaba ai cumparat atunci daca acum euro este la alta cotatie
eu am dat pe Fe 2000lei.noua,tipla.cumparat de pe net
in magazine se vinde cu 3650lei
concluzia?
adaosuri mari in magazinele romanesti, din pacate.
mulineta este luata acum o luna.bine ... cu euro am facut si eu o smecherie.l-am cumparat mai ieftin :p