Cumpar St Croix Legend Elite LES70MF2
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar St Croix Legend Elite LES70MF2
Asa cum scrie si in titlul topicului, cumpar lanseta St Croix Legend Elite LES70MF2 in urmatoarele conditii:
- stare foarte buna spre impecabila
- numai cu posibilitatea vizionarii live a lansetei - exclus plata anticipata pe nevazute !!!
- pret in limitele bunului simt, caut totusi un bat SH nu la pret de magazin sau custom
Termenul limita a ofertei/solicitarii - 01.10.2014
- stare foarte buna spre impecabila
- numai cu posibilitatea vizionarii live a lansetei - exclus plata anticipata pe nevazute !!!
- pret in limitele bunului simt, caut totusi un bat SH nu la pret de magazin sau custom
Termenul limita a ofertei/solicitarii - 01.10.2014
Omul care crede c? dragostea poate fi cump?rat? cu bani n-a avut niciodat? câine în cas?.
Re: Cumpar St Croix Legend Elite LES70MF2
Cumpara-l dintr-o bucata si o sa-ti multumesti mai tarziu.Din p-ctul meu de vedere un bat pana-n 7' se ia neaparat dintr-o bucata.
nu, multumesc.
am bat dintr-o bucata si..........m-am lecuit - este superb, lucreaza foarte bine, dar.............sa il tot desfac si sa il montez de cate ori ma mut de pe o lacatie pe alta, sau in barca sa ai grijamaxima........nu mersi
sunt de acord ca este mai bun si mai senzitiv, ca lucreaza mai bine batul dintr-o bucata, dar cum nu merg la concursuri si merg doar la pescuit, ma multumesc cu cel din doua bucati.
deci...........vinde careva?!
am bat dintr-o bucata si..........m-am lecuit - este superb, lucreaza foarte bine, dar.............sa il tot desfac si sa il montez de cate ori ma mut de pe o lacatie pe alta, sau in barca sa ai grijamaxima........nu mersi
sunt de acord ca este mai bun si mai senzitiv, ca lucreaza mai bine batul dintr-o bucata, dar cum nu merg la concursuri si merg doar la pescuit, ma multumesc cu cel din doua bucati.
Omul care crede c? dragostea poate fi cump?rat? cu bani n-a avut niciodat? câine în cas?.
Dar de ce trebuie sa il desfaci si sa il montezi de la o locatie la alta?! Poti sa il transporti asa cum e, fara alte complicatii.adiwolf scrie:nu, multumesc.
...iar de senzitiv nu cred ca e mai senzitiv daca e dintr-o bucata, sunt discutii pe care nu vreau sa le provoc aici.
Singurul avantaj la cel din 2 bucati e ca se poate transporta mai usor. Atat, fara alte filozofii.
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
sopvalentin
- utilizator constant

Adi si eu sunt de acord cu cele spuse de tine.adiwolf scrie:nu, multumesc.
Adeline,
Trebuie sa desfac batul pt ca pescuind pe mai multe locatii intr-o partida de pescuit, nu risc sa il bag in masina gata montat - am mai rupt varful la un Avid asa ca sunt patit
Am un Lamiglas facut de Andrei, bat de stiuca dintr-o bucata, - iubesc batul ala si imi place sa pescuiesc cu el, dar sa il transport in tub, sa il montez, sa pescuiesc o ora -doua , apoi demontat si iarasi luat de la capat...........am ajuns sa il folosesc doar cand pescuiesc din barca
sa nu mai vorbesc de faptul ca transportul in tub de plastic tip Maver, produce o frecare pe lacul de matisaj al inelelor, deci mai trebuie si o husa pt bat dintr-o bucata !!!
cat despre senzitivitate sunt de aceeasi parere cu tine, dar dupa cum bine stii sunt altii o mie care nu vor fi de acord asa ca.............fie cum zic ei.
deci, categoric bat din doua bucati!
vinde cineva in conditiile mele ?!!
Trebuie sa desfac batul pt ca pescuind pe mai multe locatii intr-o partida de pescuit, nu risc sa il bag in masina gata montat - am mai rupt varful la un Avid asa ca sunt patit
Am un Lamiglas facut de Andrei, bat de stiuca dintr-o bucata, - iubesc batul ala si imi place sa pescuiesc cu el, dar sa il transport in tub, sa il montez, sa pescuiesc o ora -doua , apoi demontat si iarasi luat de la capat...........am ajuns sa il folosesc doar cand pescuiesc din barca
sa nu mai vorbesc de faptul ca transportul in tub de plastic tip Maver, produce o frecare pe lacul de matisaj al inelelor, deci mai trebuie si o husa pt bat dintr-o bucata !!!
cat despre senzitivitate sunt de aceeasi parere cu tine, dar dupa cum bine stii sunt altii o mie care nu vor fi de acord asa ca.............fie cum zic ei.
deci, categoric bat din doua bucati!
vinde cineva in conditiile mele ?!!
valabil
Romania a intrat in recesiune, nu vinde nimeni batul solicitat de mine?! 
Cum sa nu...Caius

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
vai ce dragut esti prietene si ce binevoitor !!
la Caius cand o mai scadea putin pretul, altfel ma apuc si il fac custom, chit ca ma costa mai mult dar il platesc in transe si tot bine este.
pana atuncea, astept un SH decent
la Caius cand o mai scadea putin pretul, altfel ma apuc si il fac custom, chit ca ma costa mai mult dar il platesc in transe si tot bine este.
pana atuncea, astept un SH decent