Cumpar St. Croix Avid 86 MH
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar St. Croix Avid 86 MH
Caut lanseta spinning St. Croix Avid Salmon and Steelhead model AVS86MHF2 , respectiv 8’6” (2.62 m) si 3/8-1 oz (10-28 gr) , in stare cat mai buna.
Astept oferte pe MP sau mail strict pentru acest model.
Multumesc.
Astept oferte pe MP sau mail strict pentru acest model.
Multumesc.
Re: Cumpar St. Croix Avid 86 MH
...Colegu ,si dupa ce-l cumperi si prinzi vreo 2 salai cu el te rog sa mi-l vinzi mie!
Stii ca vorbesc serios... 
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Salut tizu-le
Am eu dak doresti cu adevarat....se rezolva!
Am eu dak doresti cu adevarat....se rezolva!
Tot ce-i posibil ZamfiZamfi scrie:...Colegu ,si dupa ce-l cumperi si prinzi vreo 2 salai cu el te rog sa mi-l vinzi mie!Stii ca vorbesc serios...
Caut o lanseta pe care s-o folosesc pe Dunare, la salau, cu jig-uri de pana in 20 gr. dar pe care la nevoie sa pot pune si un Vibe mare (25 gr.) sau un Live Bait (35 gr.) pentru a da la avat.
Stau "in cumpana" intre Avid 86 MH sau Wild River 86 H.
Am eu lanseta asta pt jiguri e cam moale pt gusturile mele am pescuit-o pe Dunare cu jiguri pana-n 14g dar as fi preferat-o un pic mai rapida eu am luat-o pt voblere unde este excelenta, asta zic eu ca-i aplicatia ei de baza voblerele.
Legendu pana-n 1oz de 8'6 e mai rapid merge mai bine la jiguri si mai putin pe voblere,cand faci compromisuri trebuie sa suporti consecintele lanseta univerasal inca nu s-a inventat chiar daca noi pescari o tot cautam.
Legendu pana-n 1oz de 8'6 e mai rapid merge mai bine la jiguri si mai putin pe voblere,cand faci compromisuri trebuie sa suporti consecintele lanseta univerasal inca nu s-a inventat chiar daca noi pescari o tot cautam.
- vampyru_a1
- veteran

cauta si un lamiglas . gsh 1022 mh
sau cumpara avidul de 9' heavy!
bun de jig dar......la vobler?draqdevil scrie:sau cumpara avidul de 9' heavy!
Asta-i si parerea mea. Avidul de 9 H e ideal la jig pe Dunare dar ptr. reactive mi se pare un pic prea rigid; asta-i si motivul pentru care caut modelul AVS86MHF2, care din cate am inteles ar fi mai "permisiv".vcalin scrie:bun de jig dar......la vobler?draqdevil scrie:sau cumpara avidul de 9' heavy!
Foarte bun si la jig si la vobler. Dau cu el si cu voblere de 5 cm.draqdevil scrie:sau cumpara avidul de 9' heavy!
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!