Cumpar Sonar pentru barca
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar Sonar pentru barca
Salut baieti,
in primul rand imi cer scuze daca postez off-topic.
rog un admin sa ma indrume
Caut pentru tatal prietenei un sonar pentru barca, buget 3000-3500 ron.
Ce mi recomandati sau daca se poate sa mi spuneti ce sa caut?
sunt binevenite intrebarile:
- ce pesti vizeaza?
- e folosit pentru scanat lacuri cu adancime medie sau mare?
Multumesc.
in primul rand imi cer scuze daca postez off-topic.
rog un admin sa ma indrume
Caut pentru tatal prietenei un sonar pentru barca, buget 3000-3500 ron.
Ce mi recomandati sau daca se poate sa mi spuneti ce sa caut?
sunt binevenite intrebarile:
- ce pesti vizeaza?
- e folosit pentru scanat lacuri cu adancime medie sau mare?
Multumesc.
-
- veteran
Re: Cumpar Sonar pentru barca
Salut dacă te interesează un Humminbird 898 cSi (diagonala 7.5 inch) cu următoarele accesorii: sonda Si (are Down si Side selectabil la 455 și 800Mhz) la asta mai am una noua voiam sa montez 2 pe barca, receptor GPS, sonda barometrica (previziune meteo) + cablurile aferente iar cel de alimentare e prevazut și cu siguranță fuzibila tip auto de 1A. Întreaga configurație se poate supune spre testare. 2500ron. (0745260119)
-
- veteran
Urmareste anunturile de pe acest sit...sunt multe sonare de vinzare...
Pestii vaziti de sonar sunt toti cei care intra in raza sondei ...fara insa a determina specia...
Adincimile pe care le sondeaza sunt cuprinse intre 1-150-600m in functie de modelul sonarului...
Pt mai multe detalii si chiar pt a cumpara evetual un sonar ok suna la tel 0744393237- Vali Stratonov.
Spor.
Pestii vaziti de sonar sunt toti cei care intra in raza sondei ...fara insa a determina specia...
Adincimile pe care le sondeaza sunt cuprinse intre 1-150-600m in functie de modelul sonarului...
Pt mai multe detalii si chiar pt a cumpara evetual un sonar ok suna la tel 0744393237- Vali Stratonov.
Spor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Salut,
Garmin 7SV la decathlon aproximativ 2300 lei.
Cel mai bun sonar raportat la banii astia.Chiar daca nu il au in stoc faci comanda si ti-l aduc in 3-7 zile.
Are tot ce iti trebuie pentru toate speciile vizate.Ma refer la tehnologii down imaging,side imaging cea mai importanta,gps cu memorare de locuri si traseu si il cumperi nou cu garantie daca tot il faci cadou.
Garmin 7SV la decathlon aproximativ 2300 lei.
Cel mai bun sonar raportat la banii astia.Chiar daca nu il au in stoc faci comanda si ti-l aduc in 3-7 zile.
Are tot ce iti trebuie pentru toate speciile vizate.Ma refer la tehnologii down imaging,side imaging cea mai importanta,gps cu memorare de locuri si traseu si il cumperi nou cu garantie daca tot il faci cadou.
Salut, e ceva in anuntul asta, v-am trimois si mp
anunturi-vanzare-cumparare-numai-pescui ... 51993.html
anunturi-vanzare-cumparare-numai-pescui ... 51993.html
-
- veteran
Raymond cu tot respectul pt sonarul tau...dar e fara Si fara Di ...e cel mai "sarac " sonar din gama lui chiar daca e de 9 " si e nou...
Sincer nu prea face mare lucru la banii astia...
Sincer nu prea face mare lucru la banii astia...
vali stratonov, tot respectul, stiu foarte bine ce vand, este cat se paote de "la subiect" propunerea de "sonar pentru barca "
ps. este modelul 2020 si stie sa faca foarte bine lucrurile pt care a fost proiectat, in speta navigatie, gps, sonar chirp etc
Sincer, decat sa isi cumpere niste sonare de acum 10 ani, mega tavalite si sa invete sistemul de " feets, inch, mph, fahrenheit" e mai buna varianta propusa de mine sau orice alta varianta de sonar NOU model european!
ps. este modelul 2020 si stie sa faca foarte bine lucrurile pt care a fost proiectat, in speta navigatie, gps, sonar chirp etc
Sincer, decat sa isi cumpere niste sonare de acum 10 ani, mega tavalite si sa invete sistemul de " feets, inch, mph, fahrenheit" e mai buna varianta propusa de mine sau orice alta varianta de sonar NOU model european!
-
- veteran
Domnule coleg....nu zice nimeni ca nu e model 2020...dar e un model cam "dezbracat"...fara SI ...fara Di...cele mai importante lucruri pt un sonar performant de noua generatie..
Daca omul vrea sonar care doar sa ii citeasca adincimea apei, sa ii functioneze Gps si sa "deseneze" fundul apei in 2 D...e ok...
Asta face si o "ratusca" de 200$
Restul e can-can.))
Spor la vinzare.
Daca omul vrea sonar care doar sa ii citeasca adincimea apei, sa ii functioneze Gps si sa "deseneze" fundul apei in 2 D...e ok...
Asta face si o "ratusca" de 200$
Restul e can-can.))
Spor la vinzare.
-
- veteran
P.s.daca tot e atit de bun sonarul tau si asa "performant" de ce oare nu il tii pt tine.??.)))
Destept rau nea vali, a mai descoperit o tentativa de pacaleala ...