cumpar si lanseta clean - urgent
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
cumpar si lanseta clean - urgent
doresc o lanseta clean 1,8 m ( nu mai mare deoarece dau mult pe sub craci si pomi ) , incarcare 1-9 g. actiune extra fast.
Doresc o lanseta buna - sprea f buna.
Eu am o daiwa procryon si doresc sa fac un up date.
Bucuresti.
Astept oferte..
Doresc o lanseta buna - sprea f buna.
Eu am o daiwa procryon si doresc sa fac un up date.
Bucuresti.
Astept oferte..
-
- veteran
gaby_po23 ... asa cum se intrebau alti doi utilizatori inainte, de ce vrei X-Fast pentru clean ... acolo ai nevoie de o actiune cat mai blanda nefiind nevoit sa dai nu stiu ce tepe ... plus ca o actiune mai moderata te ajuta si in dril
macar incearca ceva Mod-Fast ...
ULK ... pe curent puternic oricat de X-Fast ar fi o lanseta oricum se face fleasca cu un vobler cu portanta mare ... daca intr-adevar e puternic curentul atunci e nevoie de un 3-12 si a rezolvat parecum problema ...

macar incearca ceva Mod-Fast ...
ULK ... pe curent puternic oricat de X-Fast ar fi o lanseta oricum se face fleasca cu un vobler cu portanta mare ... daca intr-adevar e puternic curentul atunci e nevoie de un 3-12 si a rezolvat parecum problema ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
ULK scrie:Atunci ULX-ul meu nu e bun de nimic...si il folosesc doar la vobler pe rauri si raulete...ce ma faaaac?

au fost cazuri in care am pescuit cu 5-20 cu hornet de 4 (sau 5, nu mai tin minte) si executor de 5 care conform greutatii se incadreaza OK la o lanseta de 1-9 grame si nu mai aveam deloc rezerva de putere pe o lanseta care e data ca Fast ... si asta doar la recuperare, cand deja intepam un peste eram nevoit sa il tractez afara ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Gata, ca ii stricam omului topicul...El nu a zis nimic de curent puternic...divagam si nu e bine..Dealtfel sunt de acord cu tine d4md3od in privinta aia..
Eu raman la parerea ca poti da linistit cu bat extra fast si UL la clean. Aici intervine aceasi placa veche..batul nu se alege dupa specia de peste...se alege dupa nalucile folosite cel mai des si apa..
Este discutabil..si mult de discutat..dar nu aici
Scuze de off..
Eu raman la parerea ca poti da linistit cu bat extra fast si UL la clean. Aici intervine aceasi placa veche..batul nu se alege dupa specia de peste...se alege dupa nalucile folosite cel mai des si apa..
Este discutabil..si mult de discutat..dar nu aici
Scuze de off..