Inteleg ca imi sugerezi mai degraba un Freams de 2000 ? Astept un MP mai detaliat si analizam, s-ar putea sa ne invartim in jurul unei solutii asa ca parca as tatona mai cu interes si salaul, desi prima mea iubire ramane coana mare blindanta-n dinti. Iti multumesc coane si astept. Baga si un nr de tel si vb maine ca tre sa plec la meci in scurt timp.Ghenadie scrie:mestere, eu ma uit la ce zic altii, dar prefer testele si opiniile reale, nu dupa net, iti zic ca un Freams de 2000 luat acu un an a fost folosit la salau in toata perioada asta si nu a facut vreo figura... bine, la ciuca sunt adeptul mulinetelor usor supradimensionate elementelor presupuse a fi acolo... din cauza asta si dau "pe invers" dupa cumatra
Cumpar si io un Freams 2500
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cumpar si io un Freams 2500
baga mana la pusculita si ia un 2000 pt salau si un SS 1300 pt cumatra
ai mp
ai mp
Eu la asta ma gandisem:
http://www.ebay.com/itm/New-Daiwa-FREAM ... 1023099157
Aia de mi-ai aratat-o e cam greuta 315 gr ... si drag-ul mai mic ca la asta noua de zaion.
Astept oferte !
Valabil!
http://www.ebay.com/itm/New-Daiwa-FREAM ... 1023099157
Aia de mi-ai aratat-o e cam greuta 315 gr ... si drag-ul mai mic ca la asta noua de zaion.
Astept oferte !
Valabil!
Valabil , inca vreau sa cumpar un Freams 2500 nou sau impecabil.
-
- veteran
Vai,vai,vai...Ghenadit-al tatei ! Si eu am mers foarte linistiti cu tine la garla !Ghenadie scrie:... din cauza asta si dau "pe invers" dupa cumatra

Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
Valabil , inca vreau sa cumpar un Freams 2500 nou sau impecabil.
Accept si Team Daiwa Advantage sau Tierra , evident 2500 , noi sau ff putin folosite, impecabile.
Astept ofertele voastre! Preferabil vanzatorul sa fie din Buc. ca sa pot invarti moristile inainte de cumparare.
0730 8888 17
Accept si Team Daiwa Advantage sau Tierra , evident 2500 , noi sau ff putin folosite, impecabile.
Astept ofertele voastre! Preferabil vanzatorul sa fie din Buc. ca sa pot invarti moristile inainte de cumparare.
0730 8888 17
Lasa nea Mircea, ca nu e aia ce crezi, io tin lanseta de varf si ii zic "pe invers"florin1948 scrie:Vai,vai,vai...Ghenadit-al tatei ! Si eu am mers foarte linistiti cu tine la garla !Ghenadie scrie:... din cauza asta si dau "pe invers" dupa cumatra![]()
![]()

O perioada inca mai vreau sa cumpar un Freams 2500 nou sau impecabil.
Accept si Team Daiwa Advantage sau Tierra , evident marimea 2500 , noi sau ff putin folosite, impecabile.
Astept oferte, pret bun !
0730 8888 17
Accept si Team Daiwa Advantage sau Tierra , evident marimea 2500 , noi sau ff putin folosite, impecabile.
Astept oferte, pret bun !
0730 8888 17
Valabil !