cumpar shukan

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

motan3
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de motan3 » 13 Aug 2010, 21:43

cristi,
la tirg nu se vind numai shukanuri. Am eu o ,,pata" cu shukan-ul si la mim team nu mai au decit varianta scurta 2.33. Pentru Dunare vreau ceva mai lung, fiindca pescuiesc de pe mal, si nu vreau sa car dupa mine 7 lansete ,,specializate" fiecare pe un peste. Asa cum spuneam la tirg apar si cele americane, si ceva japoneze la pret promo, plus ca mai exista alternativa rodbuilederilor. Ca titlu informativ eu am luat shukanul de 2.10 ,10/30 gr. cu 400 ron., nou, din tirg, deci asa cum spuneai cu aproximativ 50% fata de pretul de 742 ron. cat era atunci! Deci se poate, si se mai poate discuta si cu vinzatorul, de obicei baietii sunt super intelegatori. Mai exista alternative, chiar zilele astea cineva avea de dat un Antares, care e tot pe acolo sau chiar peste shukan. Dar, asa cum spuneam, am eu o pata cu tipul asta de lanseta. Si, la tirg, am o presimtire ca si la mazzera vor avea promotie, ca de-aia e tirg sa vinda mult, o lanseta mai permisiva un pic decit shukanul -ceva mai moale pe virf- deci mai versatila.

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 13 Aug 2010, 21:56

Ai dreptate dar nu am mai vazut shukan de 2,58 la reducere pe nicaeri sa le tina cumva numai pt expo?

motan3
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de motan3 » 13 Aug 2010, 22:21

cristi,
desi am cont pe forum de citeva luni pescuiesc, cind am timp, de citiva ani la spin si citesc ce scriu unii sau altii pe aici. Cind spun ca cei de la mim team nu mai au lanseta de 2.58 o spun dupa ce am vorbit cu vinzatorul de la magazin, deci cam in cunostiinta de cauza. 2.58 mai au si altii- magazine online- dar la pretul de acum 3 ani, ori la pretul ala sau pe aproape imi fac una pe comanda, pe blank american. Asa cum ti-am spus am avut si st.croix avid si cred ca la blank bate linistit shukanul, dar nu prea imi plac mandrinele normale m-am obisnuit la inceput cu un Flexus de la Gipo cu mandrina pe dos. Tot la gipo au avut la un moment dat Gamakatsu - foarte frumos lucrate, usoare si rigide- dar pina la2.40, la acelasi pret cu shukanul sau chiar mai mic. Prin Bucuresti, si chiar la tine in Rosiori sunt baieti care aduc de pe situri de afara cam tot ce vrei. Alternative exista, slava Domnului pentru orice, si pata asta s-ar putea sa-mi treaca ca doar n-o sa fac o obsesie dintr-o lanseta!

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 13 Aug 2010, 22:25

A fost o simpla intrebare dar tot nu inteleg de ce nu le tin la vedere daca mai au pe stoc

motan3
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de motan3 » 13 Aug 2010, 22:30

am spus magazine on line - adica de alea pe calculator- vezi total fishing, pe apa.ro si altele, te inregistrezi, comanzi si vine produsul acasa sau la posta, atat ca mai platesti transportul dar este inclus in diferenta de pret fata de magazinul ala clasic pe care il stim toti- exemplu shukan 2.33 pe net =599 ron, in magazin 620 ron.

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 13 Aug 2010, 22:37

Adevaru ca au produse scumpe si magazine dealea pe calculator la mine in nici un caz cand e vorba de lansete asa ca spor la cumparaturi la .......magazinele pe calculator numai bine

Scrie răspuns