Cumpar Shimano Stella

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Bogdan.Florin
veteran
veteran

Re: Cumpar Shimano Stella

Mesaj de Bogdan.Florin » 07 Noi 2015, 19:58

Gogol scrie:Am vazuto eu azi, e cu 5/1, mulineta e belea si vanzatorul serios. Recomand
Da, da, multumesc. Este exact ce trebuie, pacat ca e oleaca cam mare pentru ce-mi trebuie mie :wallbash:

Bogdan.Florin
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan.Florin » 07 Noi 2015, 21:56

crapmaniacul scrie:
Bogdan.Florin scrie:Am euo bijuterie d-asta, un 4000 SFE.
E brici 4000 SFE, sigur ii vine manusa asta si acum chiar nu fac misto. Are tamburul de 4000 dar shallow,nu ? adica e fix cum e mai bine, nici prea prea nici foarte foarte. Daca n-are sfaraiala mare la tambur (max 5.1 raportu, 4.8 e bine) si arata bine si nu troncane la gropi, adica e in firea ei si o asezi in doua rate omenesti, ti-o iau eu.
Acum am citit, momentan este rezervata pana joi. Da, este tamburul shallow, incap lejer 130-150m de fir 14-18 lb. Exact ce trebuie, fara umplutura si greutate in plus. Scuze dar nu sunt adeptul ratelor :mrgreen:

crapmaniacul
veteran
veteran

Mesaj de crapmaniacul » 09 Noi 2015, 19:51

Bogdan.Florin scrie:
crapmaniacul scrie:
Bogdan.Florin scrie:Am euo bijuterie d-asta, un 4000 SFE.
E brici 4000 SFE, sigur ii vine manusa asta si acum chiar nu fac misto. Are tamburul de 4000 dar shallow,nu ? adica e fix cum e mai bine, nici prea prea nici foarte foarte. Daca n-are sfaraiala mare la tambur (max 5.1 raportu, 4.8 e bine) si arata bine si nu troncane la gropi, adica e in firea ei si o asezi in doua rate omenesti, ti-o iau eu.
Acum am citit, momentan este rezervata pana joi. Da, este tamburul shallow, incap lejer 130-150m de fir 14-18 lb. Exact ce trebuie, fara umplutura si greutate in plus. Scuze dar nu sunt adeptul ratelor :mrgreen:
Am glumit cu ratele si vanzare buna la mulineta premianta ! Foarte bune si Stellele fara indoiala, insa sunt fan Daiwa. Pesti sa fie ca moristi gasim !

Scrie răspuns