CUMPAR: Shimano Stella, Daiwa Exist, Certate, Branzino
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
CUMPAR: Shimano Stella, Daiwa Exist, Certate, Branzino
Caut sa cumpar o mulineta premium de spinning marimea 2500-3000. Chiar si modele mai vechi bine intretinute, cum ar fi un Morethan Branzino 3000.
Astept cu drag oferte aici sau in PM.
Buget: 2000 lei, in functie de mulineta.
Astept cu drag oferte aici sau in PM.
Buget: 2000 lei, in functie de mulineta.
Re: CUMPAR: Shimano Stella, Daiwa Exist, Certate, Branzino
ti-am trimis un Mp
Va foarte multumesc tuturor celor care mi-ati trimis oferte pe mesagerie. Le iau la mana si fara doar si poate aleg una din propuneri. Interesant este ca am primit exclusiv oferte de Daiwa, niciuna de Shimano 
shimano nu's bune si de'aia nu se vand 
- crapmaniacul
- veteran

Branzino de la Morethan este deasupra , este evergreenul mulinetelor de spin ; daca esti dibaci o lasi si la copii !
Cunosc mulineta doar din citite si saptamana asta o sa ma uit la una oferita de cineva de pe forum. Sunt curios daca Exist Branzino Hyper Custom e mai buna sau nu. Angrenajul e tot bronz/otel si rotorul e subdimensionat de 2500, chiar daca corpul e de 3000.
-
vali stratonov
- veteran

Nicidecum domule coleg....omul voia mulinete nu biciclete de aceea nu a primit decit oferte de la Daiwa...albert.C scrie:shimano nu's bune si de'aia nu se vand
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Ai avut tu ??? Cat timp ai pescuit o??? Sau de unde stii ???crapmaniacul scrie:Branzino de la Morethan este deasupra , este evergreenul mulinetelor de spin ; daca esti dibaci o lasi si la copii !
Cand vb din propria experienta mai spune ti parerea nu din povesti.
- crapmaniacul
- veteran

Acum tu daca nu ai avut pana acum un Bentley/Porsche al tau (doamne ajuta sa ai unul) o sa crezi si o sa spui ca este o masina proasta sau asa si asa sau habar nu ai ? Nu prea cred.lau_bau scrie:Ai avut tu ??? Cat timp ai pescuit o??? Sau de unde stii ???crapmaniacul scrie:Branzino de la Morethan este deasupra , este evergreenul mulinetelor de spin ; daca esti dibaci o lasi si la copii !
Cand vb din propria experienta mai spune ti parerea nu din povesti.
Am vazut cateva Morethane pana acum si mai noi si mai forjate, am pescuit unul ce-i drept nu foarte mult, se pune ? Bine, nu mai zic nimic.
buna si bicicleta in conditiile astea de trafic..dar cu o combina muzicala sau masina tocat carne nu prea ai ce facevali stratonov scrie:Nicidecum domule coleg....omul voia mulinete nu biciclete de aceea nu a primit decit oferte de la Daiwa...albert.C scrie:shimano nu's bune si de'aia nu se vand![]()
![]()