Cumpar Sakura Shukan 2.58
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- sebbasttian
- junior
Cumpar Sakura Shukan 2.58
Cumpar lanseta Sakura Shukan MH 2.58, act. 15-40, astept oferte 

Cum se face ca tocmai lanseta asta ti-a cazut cu tronc te intreb pt ca am si eu una am pescuit-o fix de doua ori si-mi place,chiar daca inainte sa o iau aveam pe creier un pitic care-mi striga avid,avid.....acuma a disparut piticu
Dupa ce mi-au vazut-o uni au zis da nu-i asa buna am auzit ca multe fac poc in teapa dar mie imi place si restu e can can.

Dupa ce mi-au vazut-o uni au zis da nu-i asa buna am auzit ca multe fac poc in teapa dar mie imi place si restu e can can.
nu e rea, asa la mana ... true ... am pescuit si eu cu asta de pana in 40 ...
dar eu stiu fo' 2 nene care le-au parait , unu in tzeapa si altu in drill , deci nu aruncare ... un 2.58 pana in 40 si un 2.33 pana in 60 ...
blankul este foarte subtire in carne, ca sa iasa batul foarte usor ... am vazut cu ochii mei betzele rupte, deci nu vorbesc din carti ...
deci aveti mare grija sa nu le loviti alea alea, ca nu tin la tavaleala ...
mai sunt si alte lansete in banii aia, care sunt f bune, si asa vea mai mare incredere sa ies cu ele la scandal ...
in loc de ala 2.33 pana in 60, as lua oricand pulsele de pana in 2 oz , ca pare indestructibil asa ... si e si mai ieftin ...
dar eu stiu fo' 2 nene care le-au parait , unu in tzeapa si altu in drill , deci nu aruncare ... un 2.58 pana in 40 si un 2.33 pana in 60 ...
blankul este foarte subtire in carne, ca sa iasa batul foarte usor ... am vazut cu ochii mei betzele rupte, deci nu vorbesc din carti ...
deci aveti mare grija sa nu le loviti alea alea, ca nu tin la tavaleala ...
mai sunt si alte lansete in banii aia, care sunt f bune, si asa vea mai mare incredere sa ies cu ele la scandal ...
in loc de ala 2.33 pana in 60, as lua oricand pulsele de pana in 2 oz , ca pare indestructibil asa ... si e si mai ieftin ...
Pai si ce sa pui pe el ca are inele dintre cele mai bune, mandrina la fel??? Blank-uri nu se gasesc!!! Si eu am un 2,33 MH 14-60 gr si l-am tavalit de la gasit dracii si nu s-a rupt!!! Shukan-ele le tin numai de tavaleala, iar betele mai de top (Major Craft,Loomis,St-Croix) sunt mai grijuliu cu ele.