Cumpar Ryobi Zauber de 3000.
Bonul stiti pt. ce imi trebuie...nu?
Cumpar Ryobi Zauber cu ''BON DE CASA''
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- pintea catalin
- junior
pintea catalin scrie:Am auzit ca are BOC una de vanzare si da bon de casa + iti returneaza 90% din valoarea mulinetei...spor la adunat bonuri

- pintea catalin
- junior
O fi ce o fi ...dar chestia e ca dupa ce treci pe la casa si achiti produsele ,la infoclienti se returneaza 24 % din valoarea facturata ...este coada mai mare decat la casepintea catalin scrie:Inca legea asta nu sa votat ...sunt tare curios sa vad cati bani vei primii de la stat inapoi si ce scrii tu aici este o inchipuire 24%? retur la client..atunci statul ce mai castiga?din acest tva. Probabil ce ai vazut tu la magazine sunt reducerile la marfa de vara.

Ps. nu e vorba de lege ci de actiunea magazinului de a atrage clientii , si se pare ca merge ...ca nu gasesti loc de parcare nicaieri .... si in alte zile batea vantul prin parcare .....
Ase e....dar Zauberul lui Boc e mic, mic, mic, e o dimensiune atipica ...cred ca-i intra pe tambur vreo 4 metri de 0,14...nu stiu la ce da cu el...oare la Gupi* si Xifo* ? ....oare ii elibereaza?pintea catalin scrie:Am auzit ca are BOC una de vanzare si da bon de casa + iti returneaza 90% din valoarea mulinetei...spor la adunat bonuri
Gupi*-Xifo*=pesti mici de acvariu ce apartin familiei Poecillidae ,aceste doua rase reprezinta o MARE delicatesa culinara a casutei primului ministru.