Cumpar Ryobi Zauber cu ''BON DE CASA''

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Radu G H
senior
senior

Cumpar Ryobi Zauber cu ''BON DE CASA''

Mesaj de Radu G H » 27 Iul 2010, 23:13

Cumpar Ryobi Zauber de 3000.
Bonul stiti pt. ce imi trebuie...nu?

pintea catalin
junior
junior

Mesaj de pintea catalin » 28 Iul 2010, 06:30

Am auzit ca are BOC una de vanzare si da bon de casa + iti returneaza 90% din valoarea mulinetei :D ...spor la adunat bonuri

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Iul 2010, 06:52

pintea catalin scrie:Am auzit ca are BOC una de vanzare si da bon de casa + iti returneaza 90% din valoarea mulinetei :D ...spor la adunat bonuri
:lol: nu stiu ce face Boc .... ,dar in unele magazine deja se da TVA ul inapoi .... la sume peste 100 ron .... si nici nu trebuie sa treci pe la finante si sa stai la cozi interminabile si sa astepti programarea sa primesti banutii respectivi ....

Ovidiu MS
junior
junior

Mesaj de Ovidiu MS » 28 Iul 2010, 07:51

unde sunt magazinele acesetea care peste 100 de lei fac reducere de 24%?? imediat ma urc in masina si vin in tg mures.....

pintea catalin
junior
junior

Mesaj de pintea catalin » 28 Iul 2010, 08:11

Inca legea asta nu sa votat ...sunt tare curios sa vad cati bani vei primii de la stat inapoi si ce scrii tu aici este o inchipuire 24%? retur la client..atunci statul ce mai castiga?din acest tva. Probabil ce ai vazut tu la magazine sunt reducerile la marfa de vara.

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Iul 2010, 08:23

pintea catalin scrie:Inca legea asta nu sa votat ...sunt tare curios sa vad cati bani vei primii de la stat inapoi si ce scrii tu aici este o inchipuire 24%? retur la client..atunci statul ce mai castiga?din acest tva. Probabil ce ai vazut tu la magazine sunt reducerile la marfa de vara.
O fi ce o fi ...dar chestia e ca dupa ce treci pe la casa si achiti produsele ,la infoclienti se returneaza 24 % din valoarea facturata ...este coada mai mare decat la case :lol: , dar fiecare banuti conteaza ... singura conditie e sa cumperi minim 100 ron , indiferent de produs ...
Ps. nu e vorba de lege ci de actiunea magazinului de a atrage clientii , si se pare ca merge ...ca nu gasesti loc de parcare nicaieri .... si in alte zile batea vantul prin parcare .....

Radu G H
senior
senior

Mesaj de Radu G H » 28 Iul 2010, 09:50

pintea catalin scrie:Am auzit ca are BOC una de vanzare si da bon de casa + iti returneaza 90% din valoarea mulinetei :D ...spor la adunat bonuri
Ase e....dar Zauberul lui Boc e mic, mic, mic, e o dimensiune atipica ...cred ca-i intra pe tambur vreo 4 metri de 0,14...nu stiu la ce da cu el...oare la Gupi* si Xifo* ? ....oare ii elibereaza?

Gupi*-Xifo*=pesti mici de acvariu ce apartin familiei Poecillidae ,aceste doua rase reprezinta o MARE delicatesa culinara a casutei primului ministru.

Scrie răspuns