Cumpar rulment 7.5x2.5x4.5
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Cumpar rulment 7.5x2.5x4.5
Cumpar rulment 7.5x2.5x4.5 mm
Daca stiti de unde se pot cumpara in Romania v-as ruga sa-mi spuneti si mie.
Daca stiti de unde se pot cumpara in Romania v-as ruga sa-mi spuneti si mie.
Re: Cumpar rulment 7.5x2.5x4.5
...ideal ar fi daca ai sti codul rulmentului si astfel l-ai putea comanda online
...banuiesc ca in orasele mai mari exista magazine care comercializeaza rulmenti
...nu am pretentia ca Baia Mare ar fi un oras mare , dar are cel putin doua magazine de specialitate
...banuiesc ca in orasele mai mari exista magazine care comercializeaza rulmenti
...nu am pretentia ca Baia Mare ar fi un oras mare , dar are cel putin doua magazine de specialitate
Esti sigur ca ai cotele cu ,5 ?? Verifica scula de masura ca la asa cote mai rar pe la noi !
problema e ca nici nu prea ma pricep ... ma uit ca vitelul la poarta noua intr-un catalog SKF ... iar taica-miu(care e inginer) are cataloage si oferte numai pt rulmenti uriasi
tot am cautat pe magazine online de aeromodelism ... dar nu am gasit marimea asta ...
tot am cautat pe magazine online de aeromodelism ... dar nu am gasit marimea asta ...
Lasa-mi un numar de telefon (MP) sa ne lamurim un pic .
...daca ai dimensiunile exacte , ma pot interesa la mine in oras
...in urma cu aprox. 2 ani am avut nevoie de un microrulment pentru un galet . Am dus rulmentul defect , l-au masurat la magazin , l-au identificat si mi-au facut oferta de pret .
...norocul meu a fost ca am gasit rulmentul si la o reprezentanta care avea service pentru produsele defectate in perioada de garantie
...in urma cu aprox. 2 ani am avut nevoie de un microrulment pentru un galet . Am dus rulmentul defect , l-au masurat la magazin , l-au identificat si mi-au facut oferta de pret .
...norocul meu a fost ca am gasit rulmentul si la o reprezentanta care avea service pentru produsele defectate in perioada de garantie
L-am masurat cu doua sublere electronice diferite...unul are si un certificat de metrologie facut acum 10 luni ...

Multumesc mult domnuold_radu scrie:...daca ai dimensiunile exacte , ma pot interesa la mine in oras
dimensiunile exacte sunt - d1 sau D=7.5mm , d2 sau d=4.5mm si b1 sau h sau B =2.5mm
Pozele justifica cotele corecte . Ramane sa vedem ce tara merge cu masuri 0,5
.

aceeasi problema o am si eu
la toate magazinele din Sibiu am primit raspunsul ca nu exista 7,5/4,5/2,5 . nici in cataloagele lor nu apare cica . eu vreau sa inlocuiesc o bucsa cu un rulment cu cotele astea si nu il gasesc . putin ajutor si pentru mine daca se poate .

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !