Cumpar Rapture Horizon

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
Obletele
veteran
veteran

Cumpar Rapture Horizon

Mesaj de Obletele » 15 Iun 2014, 17:57

Cumpar Rapture Horizon, preferabil Bucuresti

Ofer 150 ron!

MP cei ce veniti cu oferte!

Obletele
veteran
veteran

Re: Cumpar Rapture Horizon

Mesaj de Obletele » 17 Iun 2014, 20:54

sau dau la schimb voblere Rapala noi pe lanseta!

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 18 Iun 2014, 09:43

Am eu Horizone,am si anuntul,nu stiu cum nu l-ai vazut,una i-am dat-o unui prieten care-a luat loc. 1 la un important concurs de stiuca,brasovean si el,iar a 2-a o mai am inca,dar fara 180 n-o dau(ca exact ca aia calitativ nu gasesti!),cam dat eu pe ea 300 cand am luat-o si-ti spun si de ce: Gigi Moroiu,patronul Givadi-com,importatorul Trabucco in Ro,este un vecin si amic de-al meu din copilarie,iar cand le-a adus pe primele 3(din prima serie scoase de Rapture) in Ro.,una am luat-o eu,si dupa cum stie toata lumea,primele din orice serie sunt cele mai bune(si asa si este),fara cusur,ca sa impresioneze clientii,asa ca merita fiecare leut. Daca vrei asa,suna-ma. noroc.
TOT RESPECTUL !!!

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 18 Iun 2014, 11:27

roly scrie:Am eu Horizone,am si anuntul,nu stiu cum nu l-ai vazut,una i-am dat-o unui prieten care-a luat loc. 1 la un important concurs de stiuca,brasovean si el,iar a 2-a o mai am inca,dar fara 180 n-o dau(ca exact ca aia calitativ nu gasesti!),cam dat eu pe ea 300 cand am luat-o si-ti spun si de ce: Gigi Moroiu,patronul Givadi-com,importatorul Trabucco in Ro,este un vecin si amic de-al meu din copilarie,iar cand le-a adus pe primele 3(din prima serie scoase de Rapture) in Ro.,una am luat-o eu,si dupa cum stie toata lumea,primele din orice serie sunt cele mai bune(si asa si este),fara cusur,ca sa impresioneze clientii,asa ca merita fiecare leut. Daca vrei asa,suna-ma. noroc.
daca e aceiasi lanseta care ai luat-o la da Andrei Savin din Brasov de pe rapitori ( locuieste si in Tg Secuiesc parca) cu varful rupt si inelul de varf schimbat si de care tu zici ca e de la Giavdi nu ma intereseaza :) daca ai alta in afara de cea care ai luat-o sh si e de fapt mana a 3-a atunci prin intermediul lui Andrei o pot lua de la tine pe cea buna . acum gandeste-te ce lanseta vinzi. stiu sigur ca din 2 care le-ai avut una a fost bulita. deci care o vinzi pana la urma?

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 01 Iul 2014, 20:22

Doamne fereste,coane,de unde ai scos-o????????????????????? Intreaba-l pe patronul magazinului Fishmag din Brasov de unde am eu lanseta aia si CE lanseta e aia!!!! E din primele scoase de Trabucco si care-au venit in tara aduse de Givadi-Ro.,firma amicului meu Gigi Moroiu,fost vecin de cartier din copilarie,asa ca....TOTDEAUNA primele au fost cele mai bune,ca sa impresioneze clientii!!!!!!!!!!!! Doar 3 au ajuns in Brasov din prima serie scoase de divizia Rapture,si una a ajuns in panoplia mea...EXCEPTIONAL bat!!! Superb lucrat,daca nu stiai,blancul-sa te interesezi,e din aceeasi gama cu a unor lansete mult mai celebre si mult mai scumpe ale altui producator,iar actiunea,mai ales in drill,e super! Ultimil pret e 170lei,si beneficiaza de cca. 50lei bonus in produse,asa ca...e pomana.Dar ma rog,daca esti dispus sa dai doar 150lei,mai kauta,dar ca asta a mea nu mai gasesti NICAIERI in Ro. ....Fire intinse. :respekt: 8) https://www.flickr.com/photos/69247137@N02/13120831725/
TOT RESPECTUL !!!

roly
veteran
veteran

Mesaj de roly » 22 Iul 2014, 17:57

NO,AI GASIT?
TOT RESPECTUL !!!

Scrie răspuns