Cumpar rapala tail dancer

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

zamolxis2010
veteran
veteran

Mesaj de zamolxis2010 » 12 Aug 2010, 20:21

este excelenta, dar nu pt pescuitul de zi, decat in anumite conditii... ( de vizibilitate redusa ) si oricum nu ai ce face cu deep tail dancer, ca asta e in imagine, decat dak dai din barca, altfel...un tail dancer simplu cred ca e perfect pt pescuitul de pe mal. Si mai e ceva, depinde ce vrei sa prinzi cu el, probabil stii sau dak nu iti spun eu ( din ce am studiat si am studiat la greu.... :) faptul ca initial tail dancer-ul a fost conceput pt salau ( walley-ul american ) dar au ramas surprinsi ca merge exceptional la pastrav si mai slabut la salau ( walley-ul american :)

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 12 Aug 2010, 21:21

teoriile aste sunt 0 la pescuit la pescuit lucrurile sunt relative...
da e o culoare buna poti pescui linistit cu el,insista si o sa vina si rezultatele doar sa-l folosesti in locul potrivit si la momentul potrivit tail e un vobler excelent
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

stradic
veteran
veteran

tail dancer

Mesaj de stradic » 12 Aug 2010, 22:45

culoarea cea mai buna dupa mine este SD din pacate nu se mai fabrica pt multe din voblerele Rapala mai ales tipul vechi de culoare! Au fost cazuri in care eu am paltit si 30 de E pt un vobler Rapala culoarea SD in speta cum ar fi RAPALA TEAM ESKO 7 cm SD,o culoare care s a facut intr o editie limitata prin anul 2000. Deci in concluzie sunt culori mai ales de la R apala pe care nu le mai prea gaseti poate doar pe E BAY,cum ar fi Rapala Tail Dancer SD de 9 sau de 7 cm. eu le am ambele dar nu le as vinde nici cu foarte multi bani. :shock:

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 13 Aug 2010, 19:40

@ adriancean: nu stiu cum merge deep td-ul acela deoarece n-am folosit dar cred k acea culoare ar merge super bine la somn... parerea mea...
Go fishing, what else...

catalin66
veteran
veteran

Re: tail dancer

Mesaj de catalin66 » 13 Aug 2010, 19:52

stradic scrie:culoarea cea mai buna dupa mine este SD din pacate nu se mai fabrica pt multe din voblerele Rapala mai ales tipul vechi de culoare! Au fost cazuri in care eu am paltit si 30 de E pt un vobler Rapala culoarea SD in speta cum ar fi RAPALA TEAM ESKO 7 cm SD,o culoare care s a facut intr o editie limitata prin anul 2000. Deci in concluzie sunt culori mai ales de la R apala pe care nu le mai prea gaseti poate doar pe E BAY,cum ar fi Rapala Tail Dancer SD de 9 sau de 7 cm. eu le am ambele dar nu le as vinde nici cu foarte multi bani. :shock:

Sunt doar curios ! Le mai pescuiesti sau le tii de colectie ?

Ca la mine cele mai prinzatoare voblere nu stau mult in trusa .

AdrianHD
veteran
veteran

Mesaj de AdrianHD » 13 Aug 2010, 21:17

Hentzone scrie:@ adriancean: nu stiu cum merge deep td-ul acela deoarece n-am folosit dar cred k acea culoare ar merge super bine la somn... parerea mea...
Hentzone,nu-l am,l-am vazut intr-un magazin din Deva si am intrebat doar daca e buna culoarea.... :)
Until next time....Tight Lines!

stradic
veteran
veteran

Re: tail dancer

Mesaj de stradic » 13 Aug 2010, 21:38

le pescuiesc normal!!!! am mai pierdut si eu din ele dar am luat 5 sau 6 bucati din fiecare model prinzator cand le gaseam de a lungul timpului!!!! :wink:

Sunt doar curios ! Le mai pescuiesti sau le tii de colectie ?

Ca la mine cele mai prinzatoare voblere nu stau mult in trusa .[/quote]

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 15 Aug 2010, 16:32

iti dau la schimb cu SR de 7cm, FT.

Scrie răspuns