Cumpar rapala tail dancer
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- zamolxis2010
- veteran

este excelenta, dar nu pt pescuitul de zi, decat in anumite conditii... ( de vizibilitate redusa ) si oricum nu ai ce face cu deep tail dancer, ca asta e in imagine, decat dak dai din barca, altfel...un tail dancer simplu cred ca e perfect pt pescuitul de pe mal. Si mai e ceva, depinde ce vrei sa prinzi cu el, probabil stii sau dak nu iti spun eu ( din ce am studiat si am studiat la greu....
faptul ca initial tail dancer-ul a fost conceput pt salau ( walley-ul american ) dar au ramas surprinsi ca merge exceptional la pastrav si mai slabut la salau ( walley-ul american 
tail dancer
culoarea cea mai buna dupa mine este SD din pacate nu se mai fabrica pt multe din voblerele Rapala mai ales tipul vechi de culoare! Au fost cazuri in care eu am paltit si 30 de E pt un vobler Rapala culoarea SD in speta cum ar fi RAPALA TEAM ESKO 7 cm SD,o culoare care s a facut intr o editie limitata prin anul 2000. Deci in concluzie sunt culori mai ales de la R apala pe care nu le mai prea gaseti poate doar pe E BAY,cum ar fi Rapala Tail Dancer SD de 9 sau de 7 cm. eu le am ambele dar nu le as vinde nici cu foarte multi bani. 
Re: tail dancer
stradic scrie:culoarea cea mai buna dupa mine este SD din pacate nu se mai fabrica pt multe din voblerele Rapala mai ales tipul vechi de culoare! Au fost cazuri in care eu am paltit si 30 de E pt un vobler Rapala culoarea SD in speta cum ar fi RAPALA TEAM ESKO 7 cm SD,o culoare care s a facut intr o editie limitata prin anul 2000. Deci in concluzie sunt culori mai ales de la R apala pe care nu le mai prea gaseti poate doar pe E BAY,cum ar fi Rapala Tail Dancer SD de 9 sau de 7 cm. eu le am ambele dar nu le as vinde nici cu foarte multi bani.
Sunt doar curios ! Le mai pescuiesti sau le tii de colectie ?
Ca la mine cele mai prinzatoare voblere nu stau mult in trusa .
Re: tail dancer
le pescuiesc normal!!!! am mai pierdut si eu din ele dar am luat 5 sau 6 bucati din fiecare model prinzator cand le gaseam de a lungul timpului!!!!
Ca la mine cele mai prinzatoare voblere nu stau mult in trusa .[/quote]
Ca la mine cele mai prinzatoare voblere nu stau mult in trusa .[/quote]
- johnnybravo
- Moderator