Cumpar Rapala Sling Bag

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

vleydyx
veteran
veteran

Mesaj de vleydyx » 09 Dec 2010, 12:42

RYOBI scrie:Pt mine rucsacul e cea mai buna solutie doar nu pescuiti contra cronometru sa-l deschizi sa bagi mana sa scoti o cutie e vorba de 10-15secunde,mai intra un sandvich o apa un grip nu plin asta-i clar minim de lucruri.
Merg si gentile de umar.
Eu zic sa renunti la rucsacul ala sunt destule soluti, numa asa-i cand ti se pune pata pe ceva de ce nu-l gasesti il vrei mai mult. :lol:
Mi s-a pus pata pe geanta asta deoarece ma "enerveaza" atunci cand merg prin apa si tre sa schimb naluca..tre sa tin lanseta intre picioare,naluca de pe fir o dau jos si o tin in gura :oops: si caut in rucsac cutia cu naluci pt a o alege pe aia noua..In fine sper ca ati prins ideea.
Nu e batut in cuie doar asta sa o cumpar dar iarna e lunga si am timp sa o caut
Multumesc tuturor penru sugestii si pareri :respekt:

taicanoe
veteran
veteran

Re: Cumpar Rapala Sling Bag

Mesaj de taicanoe » 09 Dec 2010, 13:30

vleydyx scrie:
vleydyx scrie:Caut o geanta din asta http://www.sportfish.co.uk/product/rapala-sling-bag
Online nu o gasesc nicaieri disponibila(in tara)
Daca o are cineva(in stare buna) sau stie unde o pot gasi ii raman dator :bere:
:help:
Valabil
eu am luat sling-bagul de la Baron fishing din Timisoara ... vezi ca au si site - cauta poate mai au sau mai aduc.
S'altare și bunăstare !

vleydyx
veteran
veteran

Re: Cumpar Rapala Sling Bag

Mesaj de vleydyx » 09 Dec 2010, 13:41

eu am luat sling-bagul de la Baron fishing din Timisoara ... vezi ca au si site - cauta poate mai au sau mai aduc.[/quote]

O sa-i contactez,
Multumesc!

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Dec 2010, 16:30

RYOBI scrie:Pt mine rucsacul e cea mai buna solutie doar nu pescuiti contra cronometru sa-l deschizi sa bagi mana sa scoti o cutie e vorba de 10-15secunde,mai intra un sandvich o apa un grip nu plin asta-i clar minim de lucruri.
Merg si gentile de umar.
Eu zic sa renunti la rucsacul ala sunt destule soluti, numa asa-i cand ti se pune pata pe ceva de ce nu-l gasesti il vrei mai mult. :lol:
rucsacul e ok, pana nu da caldura...apoi te incinge la spate, mai tare decat o vesta.
vara cred ca tot borseta e cea mai buna solutie...daca as gasi si o solutie prin care as putea cara si un flacon de macar 1.5 litri de apa la ea, ar fi super.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns