uite aici mai sunt 4 buc
http://cgi.ebay.de/RAPALA-Sling-Bag-Umh ... 230b9aa7be
Cumpar Rapala Sling Bag
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Mi s-a pus pata pe geanta asta deoarece ma "enerveaza" atunci cand merg prin apa si tre sa schimb naluca..tre sa tin lanseta intre picioare,naluca de pe fir o dau jos si o tin in guraRYOBI scrie:Pt mine rucsacul e cea mai buna solutie doar nu pescuiti contra cronometru sa-l deschizi sa bagi mana sa scoti o cutie e vorba de 10-15secunde,mai intra un sandvich o apa un grip nu plin asta-i clar minim de lucruri.
Merg si gentile de umar.
Eu zic sa renunti la rucsacul ala sunt destule soluti, numa asa-i cand ti se pune pata pe ceva de ce nu-l gasesti il vrei mai mult.

Nu e batut in cuie doar asta sa o cumpar dar iarna e lunga si am timp sa o caut
Multumesc tuturor penru sugestii si pareri

Re: Cumpar Rapala Sling Bag
eu am luat sling-bagul de la Baron fishing din Timisoara ... vezi ca au si site - cauta poate mai au sau mai aduc.vleydyx scrie:Valabilvleydyx scrie:Caut o geanta din asta http://www.sportfish.co.uk/product/rapala-sling-bag
Online nu o gasesc nicaieri disponibila(in tara)
Daca o are cineva(in stare buna) sau stie unde o pot gasi ii raman dator![]()
S'altare și bunăstare !
Re: Cumpar Rapala Sling Bag
eu am luat sling-bagul de la Baron fishing din Timisoara ... vezi ca au si site - cauta poate mai au sau mai aduc.[/quote]
O sa-i contactez,
Multumesc!
O sa-i contactez,
Multumesc!
rucsacul e ok, pana nu da caldura...apoi te incinge la spate, mai tare decat o vesta.RYOBI scrie:Pt mine rucsacul e cea mai buna solutie doar nu pescuiti contra cronometru sa-l deschizi sa bagi mana sa scoti o cutie e vorba de 10-15secunde,mai intra un sandvich o apa un grip nu plin asta-i clar minim de lucruri.
Merg si gentile de umar.
Eu zic sa renunti la rucsacul ala sunt destule soluti, numa asa-i cand ti se pune pata pe ceva de ce nu-l gasesti il vrei mai mult.
vara cred ca tot borseta e cea mai buna solutie...daca as gasi si o solutie prin care as putea cara si un flacon de macar 1.5 litri de apa la ea, ar fi super.
Michael va recomanda Regulamentul forumului