Cumpar Rapala Shad Rap RS -SRRS
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: Cumpar Rapala Shad Rap RS -SRRS
sa fii sanatos,desii nu cred ca esti,si eu nu ma pot abtine,ai fi putut sa ma suni sa-mi zici totusi nu sa poluezi topicu asta cu aberatii..nu te-ai gandit totusi ca nu mi-a ajuns coletul ?! crezi ca ma fac 40-50 lei ai tai sa nu-ti ridic coletul??
eu nu am fost informat de nici-un colet de-al tau..doar altele pe care le-am ridicat.
si asta cu multa bafta este de mintea copiilor..nu mai mir ca ai primit coletul inapoi..poate la mintea ta nici nu l-ai depus la posta..l-ai ratacit prin casa..
Fir intins .
eu nu am fost informat de nici-un colet de-al tau..doar altele pe care le-am ridicat.
si asta cu multa bafta este de mintea copiilor..nu mai mir ca ai primit coletul inapoi..poate la mintea ta nici nu l-ai depus la posta..l-ai ratacit prin casa..
Fir intins .
-
manvalentin
- junior

O sa revin cu pozele la chitan?? ?i cu înjur?turile de rigoare pt nu sunt acum acas?. ?i te-am sunat ast?zi. ?i Ti-am trimis ?i mesaj pe watssap.
est nebun in toata regula..nu am nimic pe wu.si tel nu am..fa-ti 1 ctrl la head..si injuraturile..e greu cu tine..
Salut,manvalentin scrie:O sa revin cu pozele la chitan?? ?i cu înjur?turile de rigoare pt nu sunt acum acas?. ?i te-am sunat ast?zi. ?i Ti-am trimis ?i mesaj pe watssap.
Trimite-mi si mie un Mesaj Privat cu adresa si numele lui Albert asta....sau suna-ma la 0729618393
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
sa fii sanatos.
asa ceva nu se face,sa trimiti mesaje de amenintare si injurii in halul asta pt 420 lei pe care daca verificai ca i-am trimis ti-ar fi fost mai usor..
Asa tupeu sa ai?albert.C scrie:asa ceva nu se face,sa trimiti mesaje de amenintare si injurii in halul asta pt 420 lei pe care daca verificai ca i-am trimis ti-ar fi fost mai usor..
Sa lasam forumul de o parte.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
la ce amenintari am primit de zici ca am omorat pe obama...invata sa-ti calculezi pasii cand vb cu oamenii..nu toti sunt asa cum esti tu.
Te salut.o seara buna.
Te salut.o seara buna.
-
manvalentin
- junior

Nu pot sa încarc poza aici cu coletul pe care trebuia sa-l ridici. Dar ?sta nu înseamn? ca nu e?ti un bou.
MULTA STIMA STIMABILE DOMN.
MULTA STIMA STIMABILE DOMN.
ba vere,dispari din viata mea,tu esti prea prost pt secolul asta...incarci poze de 1 saptamana si tot nu o poti pune aici,stimabil domn ma cac in voblerele tale de comerciant ambulant,vinzi voblere de 2 lei,le cumperi cu 1.5 lei..si tot asa..dar esti afacerist..ti-am zis ca nu a ajuns nici-un colet de la tine,dar tu esti tot PROST,si nu te mai vindeci .
Cata rabdare si pereverenta sa mai am cu voi eu..deja am impresia ca dau numai de incompetenti si pameni saraci cu duhu.
Cata rabdare si pereverenta sa mai am cu voi eu..deja am impresia ca dau numai de incompetenti si pameni saraci cu duhu.