Cumpar Rapala Shad Rap RS -SRRS

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

albert.C
veteran
veteran

Re: Cumpar Rapala Shad Rap RS -SRRS

Mesaj de albert.C » 08 Ian 2016, 20:28

sa fii sanatos,desii nu cred ca esti,si eu nu ma pot abtine,ai fi putut sa ma suni sa-mi zici totusi nu sa poluezi topicu asta cu aberatii..nu te-ai gandit totusi ca nu mi-a ajuns coletul ?! crezi ca ma fac 40-50 lei ai tai sa nu-ti ridic coletul??
eu nu am fost informat de nici-un colet de-al tau..doar altele pe care le-am ridicat.
si asta cu multa bafta este de mintea copiilor..nu mai mir ca ai primit coletul inapoi..poate la mintea ta nici nu l-ai depus la posta..l-ai ratacit prin casa..
Fir intins .

manvalentin
junior
junior

Mesaj de manvalentin » 08 Ian 2016, 20:45

O sa revin cu pozele la chitan?? ?i cu înjur?turile de rigoare pt nu sunt acum acas?. ?i te-am sunat ast?zi. ?i Ti-am trimis ?i mesaj pe watssap.

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 08 Ian 2016, 20:48

est nebun in toata regula..nu am nimic pe wu.si tel nu am..fa-ti 1 ctrl la head..si injuraturile..e greu cu tine..

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Ian 2016, 20:09

manvalentin scrie:O sa revin cu pozele la chitan?? ?i cu înjur?turile de rigoare pt nu sunt acum acas?. ?i te-am sunat ast?zi. ?i Ti-am trimis ?i mesaj pe watssap.
Salut,
Trimite-mi si mie un Mesaj Privat cu adresa si numele lui Albert asta....sau suna-ma la 0729618393
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 12 Ian 2016, 20:44

sa fii sanatos.

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 12 Ian 2016, 20:48

asa ceva nu se face,sa trimiti mesaje de amenintare si injurii in halul asta pt 420 lei pe care daca verificai ca i-am trimis ti-ar fi fost mai usor..

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 12 Ian 2016, 20:56

albert.C scrie:asa ceva nu se face,sa trimiti mesaje de amenintare si injurii in halul asta pt 420 lei pe care daca verificai ca i-am trimis ti-ar fi fost mai usor..
Asa tupeu sa ai?
Sa lasam forumul de o parte.
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 12 Ian 2016, 21:17

la ce amenintari am primit de zici ca am omorat pe obama...invata sa-ti calculezi pasii cand vb cu oamenii..nu toti sunt asa cum esti tu.
Te salut.o seara buna.

manvalentin
junior
junior

Mesaj de manvalentin » 14 Ian 2016, 20:09

Nu pot sa încarc poza aici cu coletul pe care trebuia sa-l ridici. Dar ?sta nu înseamn? ca nu e?ti un bou.
MULTA STIMA STIMABILE DOMN.

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 14 Ian 2016, 21:18

ba vere,dispari din viata mea,tu esti prea prost pt secolul asta...incarci poze de 1 saptamana si tot nu o poti pune aici,stimabil domn ma cac in voblerele tale de comerciant ambulant,vinzi voblere de 2 lei,le cumperi cu 1.5 lei..si tot asa..dar esti afacerist..ti-am zis ca nu a ajuns nici-un colet de la tine,dar tu esti tot PROST,si nu te mai vindeci .
Cata rabdare si pereverenta sa mai am cu voi eu..deja am impresia ca dau numai de incompetenti si pameni saraci cu duhu.

Scrie răspuns