Cumpar Rapala Clackin' Rap 08 anumite culori

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
Goldelian
senior
senior

Cumpar Rapala Clackin' Rap 08 anumite culori

Mesaj de Goldelian » 20 Oct 2013, 19:30

Cumpar Rapala Clackin' Rap de 8 cm , culorile Clown (CLN) , Glass Ghost (GGH), Bone Chartreuse (BNC) si Hot Steel (HS).
Oferte pe privat.
:respekt: :bere:

Goldelian
senior
senior

Re: Cumpar Rapala Clackin' Rap 08 anumite culori

Mesaj de Goldelian » 21 Oct 2013, 16:26

...serios acum...chiar cumpar....ma gandesc ca nu cumva unii sa creada ca glumesc :D
..poate te incurca vreun vobler de genu' in trusa, poate ca atunci cand vrei sa iei un alt vobler din trusa te intepi in ancorele unui vobler de genu' , iar lucrul asta te enerveaza(eu imediat l-as vinde....cum sa ma ''muste'' de deget ''cainele'' ce-l plimb? :) ), sau poate ti-a cazut din trusa de prea multe ori...stii, te poti imbolnavi tot aplecandu-te dupa el( eu sunt grijuliu si vreau sa am grija de sanatatea ta), sau poate ca nu-ti place cum te priveste in ochi atunci cand il iei din trusa( eu am aruncat cateva voblere in Dunare pt ca atunci cand le scoteam din trusa imi aruncau o privire dinaia de arogant....zvvvrrrr in Dunare...pai tu faci arogante cu mine??!!!....pe unu' l-am aruncat pt ca era shpanchiu din ''nastere'')....sau poate are un caracter prost si te-a dezamagit(in partidele de pescuit)...

Sa mai si zambim putin...
Eu astept in continuare oferte...
Pana atunci.. :bere:

Scrie răspuns