Oferte pe privat.
Cumpar Rapala Clackin' Rap 08 anumite culori
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Cumpar Rapala Clackin' Rap 08 anumite culori
Cumpar Rapala Clackin' Rap de 8 cm , culorile Clown (CLN) , Glass Ghost (GGH), Bone Chartreuse (BNC) si Hot Steel (HS).
Oferte pe privat.

Oferte pe privat.
Re: Cumpar Rapala Clackin' Rap 08 anumite culori
...serios acum...chiar cumpar....ma gandesc ca nu cumva unii sa creada ca glumesc
..poate te incurca vreun vobler de genu' in trusa, poate ca atunci cand vrei sa iei un alt vobler din trusa te intepi in ancorele unui vobler de genu' , iar lucrul asta te enerveaza(eu imediat l-as vinde....cum sa ma ''muste'' de deget ''cainele'' ce-l plimb?
), sau poate ti-a cazut din trusa de prea multe ori...stii, te poti imbolnavi tot aplecandu-te dupa el( eu sunt grijuliu si vreau sa am grija de sanatatea ta), sau poate ca nu-ti place cum te priveste in ochi atunci cand il iei din trusa( eu am aruncat cateva voblere in Dunare pt ca atunci cand le scoteam din trusa imi aruncau o privire dinaia de arogant....zvvvrrrr in Dunare...pai tu faci arogante cu mine??!!!....pe unu' l-am aruncat pt ca era shpanchiu din ''nastere'')....sau poate are un caracter prost si te-a dezamagit(in partidele de pescuit)...
Sa mai si zambim putin...
Eu astept in continuare oferte...
Pana atunci..
..poate te incurca vreun vobler de genu' in trusa, poate ca atunci cand vrei sa iei un alt vobler din trusa te intepi in ancorele unui vobler de genu' , iar lucrul asta te enerveaza(eu imediat l-as vinde....cum sa ma ''muste'' de deget ''cainele'' ce-l plimb?
Sa mai si zambim putin...
Eu astept in continuare oferte...
Pana atunci..