CUMPAR "RANGA"
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
-
salauldeolt
- senior

CUMPAR "RANGA"
Salutare,
sunt interest de o "ranga" - de spinning care sa raspunda la cerintele:
1. ranga - sa nu fie moale pe varf (gen PULSE vechi sau alte rangi mai bune si mai sensitive)
2. lungime cuprinsa intre 2.24 si 2.45 m
3. actiune - extra fast daca se poate sau minim fast
4. senzitiva cel putin ca un GLoomis GL2
5. putere de aruncare 10-60 gr (accept si 20-80 gr) sau mai mult, dar minimul ar fi de preferat 10gr - sa se incarce la aruncare cu 10 gr + naluca
6. orice model
7. pret - oferta cea mai buna ca raport pret-calitate va fi acceptata
8. am nevoie de o singura bucata si vreau sa o cumpar cat mai repede
9. pentru cine este interest de schimburi pot pune la dispozitie o gama larga de modele, actiuni si branduri de bête de spinning
numai bine tuturor
sunt interest de o "ranga" - de spinning care sa raspunda la cerintele:
1. ranga - sa nu fie moale pe varf (gen PULSE vechi sau alte rangi mai bune si mai sensitive)
2. lungime cuprinsa intre 2.24 si 2.45 m
3. actiune - extra fast daca se poate sau minim fast
4. senzitiva cel putin ca un GLoomis GL2
5. putere de aruncare 10-60 gr (accept si 20-80 gr) sau mai mult, dar minimul ar fi de preferat 10gr - sa se incarce la aruncare cu 10 gr + naluca
6. orice model
7. pret - oferta cea mai buna ca raport pret-calitate va fi acceptata
8. am nevoie de o singura bucata si vreau sa o cumpar cat mai repede
9. pentru cine este interest de schimburi pot pune la dispozitie o gama larga de modele, actiuni si branduri de bête de spinning
numai bine tuturor
Re: CUMPAR "RANGA"
Salut,
Am eu un bat ranga, 2,60 m inele fuji alconite mandrina fuji, duce pana la 60 g, 300 lei.
Poti sa o vezi in bucuresti
0722 548878
Am eu un bat ranga, 2,60 m inele fuji alconite mandrina fuji, duce pana la 60 g, 300 lei.
Poti sa o vezi in bucuresti
0722 548878
-
salauldeolt
- senior

da-mi te rog mai multe detalii despre blank - brand, model, cate piese, etc. eventual pe mp sa nu aglomeram aici.
multumesc
multumesc
-
Nelu Pescar
- veteran

daca vrei o ranga adevarata am lamiglas seria g 1000 peste 2oz nou inele sic facut de andronic nepescuit pt ca nu am ajuns niciodata la dunare
- piktoru_84
- utilizator constant

am eu un lamiglas de care iti trebuie tie...iti pot pune poze sau sa il vezi in buc..zona titan, e pescuit de 2 ori cu el..500ron pret fix
0721607559 alex
0721607559 alex
born to xxx forced to work
-
salauldeolt
- senior

salut ne putem vedea ca stau si eu in zona. hai sa vedem daca ne putem sincroniza programul pentru maine sau daca nu in wkend.piktoru_84 scrie:am eu un lamiglas de care iti trebuie tie...iti pot pune poze sau sa il vezi in buc..zona titan, e pescuit de 2 ori cu el..500ron pret fix
0721607559 alex
te sun maine
-
salauldeolt
- senior

salut,Nelu Pescar scrie:daca vrei o ranga adevarata am lamiglas seria g 1000 peste 2oz nou inele sic facut de andronic nepescuit pt ca nu am ajuns niciodata la dunare
sunt convins ca ai mai multe variante pentru mine. da-mi pe privat numarul tau si vom vedea cum facem.
multumesc si numai bine tuturor celor care mi-au scris.
- piktoru_84
- utilizator constant

ok...astept telefonul tau...chiar merita batul ca eu la dunare nu merg deloc si sta in debara degeaba...
born to xxx forced to work
-
salauldeolt
- senior

salutarepiktoru_84 scrie:ok...astept telefonul tau...chiar merita batul ca eu la dunare nu merg deloc si sta in debara degeaba...
urgente afara din bucuresti m-au facut sa nu pot planifica intalnirile propuse. ramane sa va caut pe masura ce timpul imi permite.
ne auzim.
numai bine!