Cumpar Power Pro Green Moss

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

Cumpar Power Pro Green Moss

Mesaj de toni f » 22 Ian 2010, 13:25

Cumpar 1-2 role PP Green Moss , 10 sau 15 Lbs , la 150 sau 300 de yards.

In cazul in care aveti vreuna de va prisoseste, faceti o fapta buna pls ...

Pretul - pret de magazin romanesc sau cat se cere , nu caut ocazie, imi trebuie firul ...

ps: in bucuresti preferabil, sa fie usor cu logistica.

Multumesc.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 22 Ian 2010, 14:14

Pe Ghencea am gasit. Nu stiu cat e de bun (15lb) dar o sa vad. Vezi ca am inteles de la niste vanzatori ca de cand a fost preluat de Shimano, PowerPro sucks. Pt asta m-am uitat ca firul pe cae l-am luat sa nu fie adus de curand.
RX6 & Daiwa SS owner!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Ian 2010, 14:45

Vezi ca am inteles de la niste vanzatori ca de cand a fost preluat de Shimano, PowerPro sucks.
:shock:

Interesant...Eu l-am adus (din state) de doua saptamani si totul pare mai mult decat ok...De 10lbs .Are un sistem interesant de a-l "trage" pe mulineta ,in rest eu zic ca e tot ala.Restul e ...can-can :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 22 Ian 2010, 15:24

se gaseste pe xxx.ro

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 22 Ian 2010, 17:37

zamfi, nu e can can ....

nu stiu cum e pe site cu anti reclama, dar eu ca pescar ma simt dator sa zic ca PP de la gipo nu e ce trebuie ...

de 3 ani folosesc exclusiv PP, cu un singur test pe Sunline PE ...

stiu cum tre sa arate si sa lucre PP de la 5 la 40 de Lbs ....

cel vandut de gipo nu are sectiunea rotunda (adica e panglica ) chiar si la 40 de lbs ... ceea ce nu este ok ...

la PP de la mama lui, numai cel de 5 lbs nu are sectiune rotunda, cel de 8 e aproape acolo, iar de la 10 lbs in sus e snur nu panglica, ce mama naibii :-)

asa ca, take care ....

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 22 Ian 2010, 17:38

si multumesc, florinm .....

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 22 Ian 2010, 17:39

multumesc si tie, fanele ...

nu e prob, ca daca il vad stiu despre ce e vb instantaneu :D :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Ian 2010, 19:29

[quote="toni f"]zamfi, nu e can can ....

nu stiu cum e pe site cu anti reclama, dar eu ca pescar ma simt dator sa zic ca PP de la gipo nu e ce trebuie ...

de 3 ani folosesc exclusiv PP, cu un singur test pe Sunline PE ...

stiu cum tre sa arate si sa lucre PP de la 5 la 40 de Lbs ....

cel vandut de gipo nu are sectiunea rotunda (adica e panglica ) chiar si la 40 de lbs ... ceea ce nu este ok ...

la PP de la mama lui, numai cel de 5 lbs nu are sectiune rotunda, cel de 8 e aproape acolo, iar de la 10 lbs in sus e snur nu panglica, ce mama naibii :-)

Pai stai sa ne intelegem! :lol: Eu sunt total de acord cu tine :5 lbs-panglica, 8 lbs-cam tot panglica,10 lbs+ snur! Cand spun restul e can-can ma refer strict la faza cu achizitia de catre shimano a lui PP si vezi Doamne totul s-a schimbat! Nu stiu ce fir vinde Gipo si nici nu ma intereseaza!Eu il cumpar din state si de aceea am zis ca este la fel cel primit de doua saptamani cu cel primit anul trecut.Am spus doar ca asta nou are un sistem nou(sau am uitat de anul trecut :oops: ) de bobinare pe mulineta folosind chiar rola originala si ambalajul ei.
Asa ca ,inca odata, nu cred ca PP s-a schimbat in rau de la preluarea lui de shimano.
In alta ordine de idei eu am achizitionat voblere de la Florin si totul este mai mult decat ok in cea ce priveste seriozitate,etc.Si nu o luati va rog ca si reclama :lol:
O seara buna.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 22 Ian 2010, 19:41

mda..
o treaba am pe 2 mulinete pp, unul de pe roa veche, altul de pe rola noua, care are putin albastru pe ea...
aduse din US amandoo, nu GIPO
ei bine, asta facut de shimano ela 8lb e panglica bine, in rest e ok..am scos niste pesti destul de frumusei cu el..rezistenta nu am ce sa-i reprosez..cel vechi de 8lb e aproape rotund..f greu se rasuceste...paote mi se pare.....dar tot power-pro imi pare cel mai bun fir, pt grosimea lui.

eu pescuiesc de regula cu 8si 10lb,
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Ian 2010, 20:11

Si mie imi place PP. :wink:
Dar fi atent ca eu am PP de 8 lbs de vreo trei ani pe o mulineta ,adus din US si este ...panglica! Se si rasuceste :lol: Nu cred ca din cauza de shimano...Recunosc ca eu dau cel mai mult cu cel de 10 lbs ,care e snur !Si la figurat...

Scrie răspuns