Daca are cineva disponibil m-ar interesa sa cumpar 20-40 kg de plumb.
Orice sursa se accepta, exclus insa plumbul recuperat din acumulatorii auto uzati.
Detalii MP
Cumpar PLUMB
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
- crapmaniacul
- veteran

- Hentzone
- utilizator constant

Re: Cumpar PLUMB
Salutare! Negociaza pe la centrele de "fier vechi", eu asa am facut.
Go fishing, what else...
Crapule ce faci cu plumbul,vrei s? te ancorezi din toate direc?iile?!? 

- crapmaniacul
- veteran

Isaia, n.am avut inca placerea de a ne cunoaste , dar trecand peste asta, probabil ca o sa ma ancorez corespunzator pe Gps, daca vrei iti arat cum se face .
Crapule,cred c? sunt singurul care în dialogurile cu tine folose?te acest apelativ ?i asta ar fi trebuit s? fie un indiciu,de-abia a?tept s?-mi ar??i cum se ancoreaza si-asa avem ocazia s? ne cunoa?tem ?i personal c? de tachinat virtual o facem de ceva vreme pe alt forum.
O s? m? interesez ?i eu de Pb ?i dac? fac rost ?i-l trimit de aici cu saniu?a tras? de reni!
O s? m? interesez ?i eu de Pb ?i dac? fac rost ?i-l trimit de aici cu saniu?a tras? de reni!
- crapmaniacul
- veteran

Intui?ia mea nu a dat gre?, ma jur desi n.o sa ma crezi, insa nu aveam vreun indiciu sa te apelez la sigur, nu stii niciodat? cum s.o dai cu vikingii sa ias? bine, e imprevizibili ei.
La tine curand apa va prinde crusta ghetii asa ca te astept in permisie pe aici la o sitronad? pe malul apei la un ?aloo, nu sub autostrad?
La tine curand apa va prinde crusta ghetii asa ca te astept in permisie pe aici la o sitronad? pe malul apei la un ?aloo, nu sub autostrad?
- crapmaniacul
- veteran

Se poate inchide, am rezolvat cu succes problema !!