cumpar picker
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
puiule ..... ce intelegi tu din cele scrise mai sus ?feugen scrie:Felicitari pentru decizie si nu in cele din urma pentru intelepciune.zigi2611 scrie:scriu cum vreau in topicul meu
eu personal inteleg sarcasm
tot ce am vrut este un topic curat in care cine ofera ceva sa scrie iar altii sasi vada de treaba lor
wife numi iau decat daca e moca
Zigi, bobocel, te pupa Tati. Tu sa fi sanatos (curat) ca belelele... curg(e) garla. In afara de faptul ca poti fi "spiritual", altceva...? Doar asta este tot ce poti da din tine?zigi2611 scrie:puiule ..... ce intelegi tu din cele scrise mai sus ?feugen scrie:Felicitari pentru decizie si nu in cele din urma pentru intelepciune.zigi2611 scrie:scriu cum vreau in topicul meu
eu personal inteleg sarcasm
tot ce am vrut este un topic curat in care cine ofera ceva sa scrie iar altii sasi vada de treaba lor
wife numi iau decat daca e moca

P.S.1 "Tineretea-i trecatoare....".

P.S.2 Limba romana este mai grea decat niste amarati de mici... fie si cu bcarbonat in ei...

Bucuresti
Hai ba, oameni buni ca deveniti off topic rau de tot. La ce foloseste afurisitul ala de picker? In traducere libera, chestia aia as numi-o "ÅŸtiucarul". Chiar ca nu e cazul sa aratati care e mai spiritual. Relaxati-va, mergeti la pescuit. Get a life presupune dar nu obligatoriu, si get a wife. Chiar moca fiind, cu toate ca iti vine sa dai bani grei ca sa scapi de ea fara prea multa bataie de cap. Parol. Apropos, nu vrea nimeni BARK mea?
PS. Am aflat intre timp, ce e cu picker-ul.
PS. Am aflat intre timp, ce e cu picker-ul.