in apele din Romania
se accepta toate speciile de la guvid la rechin (ciocan, adica sa dea ciocan) , cleanul e bonus
mentionez ca detin echipament adecvat pentru pescuirea lor
mulinete japan , bete USA , gume, voblere si acareturi de peste tot,am pana si o sapca Daiwa (ruleaza ca unsa - cu autan si hot sauce) plus camera shimano ( asta scartie la pesti sub 5K)
la oferte serioase ofer sejur in Delta, pescuit exclusiv la obleti pe gume de 20 cm!
cumpar pesti rapitori in orice balta
Moderatori: Adelin, tudor, johnnybravo, Moderatori
Re: cumpar pesti rapitori in orice balta
Am vazut ceva obletzi pe Olt intre Harman si Araci dar nu stiu daca sunt disponibili. In alte vremuri erau mii . Si am mai vazut o stiuca la Chichis daca nu cumva s-a dat si aia
Eu am vazut o stiuca, cam batrana ce-i drept, intre Eforie Nord si Agigea pe dreapta cum vi spre Constanta ( reper - sutien roz, cred ca ar merge pe jig de 7cm ).
Cred ca mai repede pe guma de 20...gigi_19 scrie:( reper - sutien roz, cred ca ar merge pe jig de 7cm ).
mai baieti, eu incerc o actiune faina daca tot am cumparat bete si mulinete, gume , acareturi, sa iau si ceva pesti sa ii pun unde trebuie ca sa am ce prinde
stiuca de la Agigea merge la foaia de 50E, dar eu am ratat momentul ca i-am bagat la ... japonezi, acu ce fac, trebuie sa ciupesc ceva marfa la sculele astea si nu am de unde, ma tine firul dar nu e marfa, ma duc la export? as fi mers in UK dar au dat Brexit cand sa ard ceva stiuci acolo 
Nu merita, japonezele sunt mai stramte.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
aveti grija la stiucile care se intorc din brexit sa nu colonizeze ceva bacterii prin frigider